Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

"Πάψτε να είστε πειθήνια όργανα του κόμματος"

Αντιμέτωποι με οργισμένους εργαζόμενους βρέθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ο. Βουδούρης και Ν. Γιαννακοπούλου στην Καλαμάτα. Τους κάλεσαν να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο.





Ξινή βγήκε η παρουσία το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Βουδούρη, σε ημερίδα για τη δωρεά οργάνων στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Ο κ. Βουδούρης έγινε δέκτης έντονων διαμαρτυριών για την πολιτική της κυβέρνησης, με μια γυναίκα να τον καλεί να καταψηφίσει τα νέα μέτρα.

Ο Βουλευτής την άκουσε με χαμηλωμένο το κεφάλι, να καλεί τους βουλευτές να πάψουν να είναι πειθήνια όργανα του κόμματος και να υπερασπιστούν τους πολίτες και όχι τα συμφέροντα.

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης, λέγοντας ότι δεν αντέχουν άλλο.

"Μην ψηφίσετε το πολυνομοσχέδιο, εξοντώνει όλους τους εργαζόμενους" είπε άλλος εργαζόμενος.

Ο κ. Βουδούρης δεν μπόρεσε να απαντήσει στο ερώτημα γιατί δεν τα παίρνουν από τους έχοντες, αλλά από μισθωτούς και συνταξιούχους.

Ο βουλευτής επέλεξε να απαντήσει μόνο για τα γιαούρτια, λέγοντας ότι είναι... ανοικτός στον διάλογο.

Τις διαμαρτυρίες των εργαζομένων, δέχθηκε και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, που επίσης παρευρέθηκε στην ημερίδα.
Βράζει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Ενόψει της ψηφοφορίας του πολυνομοσχεδίου, πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αφήνουν υπονοούμενα ότι θα καταψηφίσουν ή θα παραιτηθούν, υπό την ασφυκτική πίεση της κοινωνίας.

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Θ. Ρομπόπουλου, ο οποίος σκέφτεται να παραιτηθεί ή να ανεξαρτητοποιηθεί.

Η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ψηφίσει το άρθρο 37 που αφορά στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Αναδημοσίευση από:
http://news247.gr/ellada/politiki/papste_na_eiste_peithhnia_organa_toy_kommatos.1412259.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου