Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014

ΜΩΛΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΠΟ 25-8-2014ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΩΛΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
 
Όπως ανακοίνωσαν οι μεγαλοεργολάβοι που εκμεταλλεύονται τους εθνικούς μας δρόμους (Κεντρική όδός ΑΕ) τίθενται σε λειτουργία τα πλευρικά διόδια του Μώλου, από την  Δευτέρα 25/8/14.
Στην αρχή θα λειτουργήσουν τα διόδια προς Αθήνα και αργότερα και προς Λαμία.

Οι κάτοικοι πρέπει να καταλάβουν ότι τόσο οι κάρτες "δωρεάν" διελεύσεων , όσο και το γεγονός της ύπαρξης ενός παράπλευρου οδικού δικτύου προς Καμμένα Βούρλα, δεν αποτελουν λύση.

Και οι κάρτες θα καταργηθούν σε μία νύχτα, όπως έχει γίνει πάντα  και ο παράδρομος, με την διαρκή επιβάρυνση της κυκλοφορίας, θα στοιχίζει ανθρώπινες ζωές.

Από την άλλη, μόλις μπουν σε λειτουργία και τα πλευρικά διόδια προς Λαμία τότε οι κάτοικοι θα δουν ότι παράδρομος, επι της ουσίας δεν υφίσταται.
 
Μάλιστα, έχει αποφασιστεί και λειτουργία διοδίων στην είσοδο της πόλης της Λαμίας, με την ολοκλήρωση των έργων. Πράγμα που θα επιδεινώσει ακόμη περισσότερο τον οικονομικό μαρασμό της περιοχής. 
Αν δεν ξεσηκωθούμε θα μας βάλουν διόδια και στις πόρτες των σπιτιών μας!

Οι πολίτες της περιοχής, που έχουν δώσει πολλούς και μαχητικούς αγώνες μαζί με το Κίνημα Δεν Πληρώνω, πρέπει άμεσα να ενεργοποιηθούν και να απαιτήσουν:


- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΙΚΩΝ

- ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

- ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥ

- ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑ ΑΝΗΚΕΙ!


ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
www.kinimadenplirono.eu
τηλ. 211 0192839  -  6972508391
κεντρικά γραφεία: Καυτατζόγλου 8 - Αθήνα, Πατήσια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου