Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Είναι τελικά η Νέα Δημοκρατία η... «σοβαρότερη Χρυσή Αυγή»;

Θυμάστε την περίφημη φράση του παπαγάλου του ΣΚΑΪ Μπάμπη Παπαδημητρίου περί μιας «σοβαρότερης Χρυσής Αυγής» που θα μπορούσε πιθανόν να μετάσχει σε κυβερνητικό συνασπισμό; Κάτι ήξερε ο Μπάμπης. Μόνο που όπως αποδεικνύεται η σοβαρότερη Χρυσή Αυγή είναι ήδη ένα με τη Νέα Δημοκρατία. Αρκεί να κοιτάξουν στον καθρέφτη ορισμένα κορυφαία στελέχη της ΝΔ, συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, και θα δουν τους σοβαρότερους χρυσαυγίτες.

Εν αρχή ήταν ο «αντικομμουνιστής» Μπαλτάκος.

Σήμερα, ο φυρερίσκος των Ναζί χρυσαυγιτών Μιχαλολιάκος έκανε λόγο μέσα στη Βουλή για συνομιλίες του στενού συνεργάτη του Σαμαρά Γιώργου Μουρούτη με χρυσαυγίτες
Το ίδιο επικαλέστηκε και για δύο υπουργούς της ΝΔ που δεν κατονόμασε. Για όσους δεν ξέρουν, ο Μουρούτης είναι ο λεγόμενος «μονταζιέρας» της Συγγρού. Δεξί χέρι του πρωθυπουργού, όπως ο αντικομμουνιστής Μπαλτάκος, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της γαλάζιας προπαγάνδας που κοροϊδεύει ψιλό γαζί τους ψηφοφόρους-χαϊβάνια της λαϊκής δεξιάς.

Η άλλη «αποκάλυψη» - σιγά το νέο - ήρθε απ' τον χρυσαυγίτη βουλευτή Χρ. Παππά (αυτόν που στο σπίτι του βρέθηκε ολόκληρο... μουσείο για τον Χίτλερ και τα SS). Τι είπε ο μυστακοφόρος νοσταλγός του Αδόλφου; Να τι είπε ο Παππάς από το βήμα της Βουλής σήμερα:

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης μου είπε: προτιμώ ο γιος μου στα δεκαέξι του να είναι χρυσαυγίτης παρά Συριζαίος και κομμουνιστής». Και συνέχισε: «είχατε πολλούς Μπαλτάκους σε διατεταγμένη υπηρεσία για την προσέγγιση της Χρυσής Αυγής. Αν τους ψάξετε θα πρέπει να διαλύσετε τη μισή κοινοβουλευτική σας ομάδα».

Μήπως τελικά άδικα έψαχναν την «σοβαρότερη Χρυσή Αυγή»; Μήπως έκαναν τάχα πως δεν ξέρουν; Μήπως, σε τελική ανάλυση, η σοβαρότερη Χρυσή Αυγή είναι η ίδια η Νέα Δημοκρατία; Οι φασίστες και οι αντικομμουνιστές άλλωστε έχουν την ίδια απεχθή πολιτική μούρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου