Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Κυριακή, 11 Μαΐου 2014

Τι καλός άνθρωπος!


Συνεχίζονται οι τυχαίες συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά με απλούς ανθρώπους στον δρόμο. Χτες το βράδυ, ο Αντώνης Σαμαράς, την ώρα που έβγαινε από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, συνάντησε μια τραβεστί που έκανε πιάτσα.
Οι σωματοφύλακες του Αντώνη Σαμαρά προσπάθησαν να απομακρύνουν την τραβεστί αλλά ο Αντώνης Σαμαράς τους διέταξε να παραμερίσουν και πλησίασε την τραβεστί που ήταν τραυματισμένη επειδή ένας πελάτης την είχε πλακώσει στο ξύλο.
Ο Αντώνης Σαμαράς χάιδεψε τρυφερά το μέτωπο της τραβεστί, της έβγαλε τα ψηλοτάκουνα και το καλσόν, και της έπλυνε τα πόδια.
Η τραβεστί δεν αναγνώρισε τον Αντώνη Σαμαρά και άρχισε να φωνάζει επειδή νόμιζε πως ήταν πελάτης και ήθελε να την χουφτώσει τσάμπα.
Μόλις ο Αντώνης Σαμαράς της είπε πως είναι ο πρωθυπουργός, η τραβεστί του έδωσε όλες τις εισπράξεις της ημέρας και πρότεινε στον Αντώνη Σαμαρά να τον κεράσει ένα παγωτό από το περίπτερο ή να του δώσει ό,τι πολυτιμότερο έχει.
Ο Αντώνης Σαμαράς της αντιπρότεινε να πάνε στις «Κούκλες», και έτσι ο πρωθυπουργός και η τραβεστί βρέθηκαν να παρακολουθούν παρέα το drag show, να πίνουν τα ποτάκια τους και να αποθεώνουν αγκαλιασμένοι την drag queen που υποδυόταν την Άννα Βίσση.

(Όσο το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας και τα καθεστωτικά ΜΜΕ προσπαθούν να παρουσιάσουν προεκλογικά τον Αντώνη Σαμαρά ως απλό, ζεστό και ανθρώπινο, τόσο πιο εμετικός φαίνεται.)

 Πιτσιρίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου