Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ο υπόκοσμος της πολιτικής σε πρώτο πλάνο

Κι ενώ νέα ντοκουμέντα φρίκης σε βάρος του ναζιστικού μορφώματος έρχονται στην δημοσιότητα –δείτε το βίντεο, στο τέλος της ανάρτησης- το ακροδεξιό επιτελείο του Σαμαρά κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν όλο και πιο έντονα εστιάζονται στο ότι υπάρχει βίντεο, στα χέρια της Χρυσής Αυγής το οποίο επιβεβαιώνει τους προχθεσινούς ισχυρισμούς, στην βουλή, του Στάθη Παναγούλη.

Δηλαδή ότι ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκος είχε συνεχείς επαφές με βουλευτές και στελέχη της Χ,Α τους οποίους εκβίαζε, λέγοντάς τους ότι τη Ν.Δ την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών που πιθανόν να διεξαχθούν στις 25 Μαΐου και ότι προκειμένου να μην προφυλακιστούν οι υπόλοιποι βουλευτές της X.A και, μετά τις εκλογές του Μαΐου, να αποφυλακιστούν και οι υπόλοιποι έγκλειστοι από τις φυλακές του Κορυδαλλού, θα έπρεπε να βοηθήσουν την Ν.Δ με έναν εύσχημο τρόπο που θα θεωρείτο «ατυχές περιστατικό».
Συγκεκριμένα για να μην έρθει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ πίεζε τη Χ.A να μην έχει συνδυασμούς στο Νομό Αττικής, στην Α΄ Αθηνών, στη Μεσσηνία, την Κορινθία και ενδεχομένως και σε κάποιο άλλο νομό, ώστε να καρπωθεί η Ν.Δ τις ψήφους του ναζιστικού μορφώματος στους συγκεκριμένους νομούς.

Αν όντως υπάρχει τέτοιο βίντεο, πέρα απ’ το ότι θα αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία ότι τέτοιες πρωτοβουλίες δεν θα τις έπαιρνε ο Μπαλτάκος αν δεν είχε την σύμφωνη γνώμη του Σαμαρά, η συγκυβέρνηση δεν θα μπορεί να σταθεί ούτε δευτερόλεπτο. Θα καταρρεύσει παταγωδώς. 


ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου