Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

Προς Θεού, μη ξαναψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ! ...

UPDATED
Πρωτοφανές, προκλητικό, και άνευ ορίων, προσκλητήριο του Ντερμπεντέρη προς τους ψηφοφόρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
Τι έπαθε ο άνθρωπος! Λωλάθηκε?
Καλεί σήμερα μέσα από το άρθρο του στα ΝΕΑ ("Χωρίς επιστροφή") όλους όσους τις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ -" και δεν προέρχονται από το παλαιό 4%"- να μην το ξανακάνουν!!!

Γιατί, ο Τσίπρας μας οδηγεί σε εμφύλιο!!!
Γιατί
...

κινδυνεύει η Πατρίς.
Κι αυτός ο φόβος του Ντερμπεντέρη, προκύπτει από δύο γεγονότα.
Πρώτον, γιατί ο Βούτσης ταύτισε τους μπάτσους με τους μπράβους. Και δεν το ανασκεύασε ουτε ο ίδιος, ουτε το κόμμα του. Και  δευτερον, γιατί ο Τσίπρας στην Χαλκιδική, είπε "όπως πριν από ενάμιση χρόνο έσπασαν τα μούτρα τους στην Κερατεα (οι μπάτσοι), ετσι και τώρα θα φάνε τα μούτρα τους στην Χαλκιδική".
Πάει καλά ο άνθρωπος?...

Από nonews-NEWS 

Το γάβγισμα του Πρετεντέρη: Προς Θεού, μην ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ  
Ο Πρετεντέρης με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη σε παλαιότερο γλέντι της ΝΔ

“ Τα ντόπερμαν της ενημέρωσης στις τελευταίες σπαρταριστές τους παραστάσεις, πριν την συνταξιοδότηση ”

Άνευ προηγουμένου είναι το προκλητικό άρθρο που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος(;) Γιάννης Πρετεντέρης στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, μέσω του οποίου ζητά από το μαζικό κοινωνικό ρεύμα που στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, επί της ουσίας να μην το ξαναπράξει. Ποιο είναι το επιχείρημά του; Άκουσον, άκουσον: Ότι ο Τσίπρας οδηγεί τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο. Σημειώνει λοιπόν ο Πρετεντέρης: "Δεν είμαι βέβαιος ότι η πλειονότητα των ψηφοφόρων της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιθυμεί να βάλει τη χώρα σε τέτοιες περιπέτειες - τουλάχιστον όσοι δεν προέρχονται από το παλαιό 4%". Δηλαδή "συμβουλεύει" εκείνους που δεν προέρχονται από την παραδοσιακή εκλογική βάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην το ξαναψηφίσουν.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος είναι διακεκριμένος θιασώτης της γελοίας και αντιεπιστημονικής θεωρίας των δύο άκρων, ενοχλείται από την δήθεν "εξίσωση των μπάτσων με τους μπράβους", αλλά ως γνωστός "κομμουνιστοφάγος" δεν αντέδρασε ποτέ στην απόπειρα του ξεπεσμένου ντόπιου "αστικού κόσμου" να εξισώσει τον κομμουνισμό με τον ναζισμό.

Επίσης ως παραδοσιακός τρομολάγνος παραθυράτος τηλεσχολιαστής έγραψε κάποια ακατάληπτα όπως: "Τι είπε ο Τσίπρας στη Χαλκιδική; «Όπως πριν από ενάμιση χρόνο έσπασαν τα μούτρα τους στην Κερατέα, έτσι και τώρα θα φάνε τα μούτρα τους στη Χαλκιδική». Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει κανένα νόμιμο μέσο να κρίνει τις διαφορές. Υπάρχει απλώς νταηλίκι. Όπου ο καθένας σπάει τα μούτρα του άλλου. Λυπάμαι, αλλά αυτός είναι ο ορισμός του Εμφυλίου".

Με λίγα λόγια το καθαρόαιμο ντόπερμαν της ενημέρωσης, καθιστά δηλωτική την πεποίθησή του ότι η Αριστερά θα φέρει την ευθύνη ακόμη και αν η χώρα οδηγηθεί σε εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις. Από που καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα; Μα επειδή ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε σε σύγκριση του αγώνα των κατοίκων στην Κερατέα με εκείνον των κατοίκων της Ιερισσού, αλλά και επειδή ο Νίκος Βούτσης δήθεν εξίσωσε τους "μπάτσους" με τους "μπράβους".


Το υπό συνταξιοδότηση ψευτοδημοσιογραφικό κατεστημένο, το οποίο εργολαβικά έχει αναλάβει εδώ και πολλά χρόνια να γαβγίζει για τα αφεντικά του, δίνει την τελευταία του παράσταση.

Διότι περί παράστασης πρόκειται. Όλοι γνωρίζουν ποια επιχειρηματικά συμφέροντα εμπλέκονται τόσο στην υπόθεση της Κερατέας, όσο και σε εκείνη των μεταλλείων χρυσού στην Χαλκιδική. Επίσης όλοι γνωρίζουν ποια είναι τα αφεντικά του Πρετεντέρη. Περίεργες συμπτώσεις...

Από periodista

Διαβάστε το εμετικό άρθρο του Πρετεντέρη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου