Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ: ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!

ΝΕΑ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΟΔΟ.
ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!!

Οι προκρούστηδες που εκμεταλλεύονται τους εθνικούς μας δρόμους, τους δρόμους που φτιάχτηκαν με τα λεφτά των παππούδων, των πατεράδων και εμάς των ίδιων, νομίζουν ότι με το διαρκές δικαστικό κυνηγητό θα κάμψουν το φρόνημα των αγωνιστών.
Έτσι την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013, στις 9 πμ, δικάζουν, για μια ακόμη φορά,  τον Βασίλη Παπαδόπουλο, πρόεδρο του Κινήματος Δεν Πληρώνω, μαζί με άλλους 11 κατοίκους των Αφιδνών.
 Η κατηγορία μεταξύ άλλων ότι 40 άγνωστοι προξένησαν ζημιές ύψους 122.576 ευρώ, στον εξοπλισμό του σταθμού διοδίων Αφιδνών.
Μόνιμος μάρτυρας κατηγορίας σε αυτές τις δίκες που η εταιρία «ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ» διεξάγει κατά του κινήματος των πολιτών ενάντια στα διόδια είναι ο διευθυντής της Σπυρίδων Ντάψης του Δημητρίου.
Να ξέρουν οι κάθε λογής εταιρίες που εκμεταλλεύονται την εθνική δημόσια περιουσία μας, που κάποιοι πολιτικοί τους την εκχώρησαν εν μία νυκτί, ότι δεν μας φοβίζουν. Αντίθετα οι άδικες κατηγορίες θα καταρρεύσουν και θα αποκαλυφθεί το πολιτικό και εκφοβιστικό περιεχόμενο αυτών των δικών ενάντια σε όσους παλεύουν για τα νόμιμα κατοχυρωμένα συνταγματικά μας δικαιώματα. Το Κίνημα Δεν Πληρώνω υπόσχεται οτι θα μετατρέψει και αυτή την δίκη σε μια λαϊκή διαδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην εκχώρηση του εθνικού μας πλούτου και των συνταγματικών μας δικαιωμάτων σε μια χούφτα ντόπιων και ξένων καπιταλιστών.


Όσους νόμους και να ψηφίσουν, σε όσα δικαστήρια και να μας σύρουν, τους υποσχόμαστε ότι στο τέλος θα επανακαταλάβουμε τους δρόμους που μας ανήκουν, θεμελιώνοντας μία κοινωνία που εξυπηρετεί το λαϊκό συμφέρον.
Και η κοινωνία αυτή, εκτός των άλλων θα διαφυλάττει και την ελεύθερη διακίνηση ανθρώπων και ιδεών. Εγγυόμαστε ότι για κάθε φρονηματική δίκη που μας ετοιμάζουν οι μεγαλοεργολάβοι σε αγαστή συνεργασία με το κράτος και τους μηχανισμούς του, εμείς θα ετοιμάζουμε με τη σειρά μας μία μεγάλη λαϊκή διαδήλωση.
Άλλωστε, έχουμε επανειλλημμένως δείξει ότι τέτοιου τύπου διώξεις δε μας πτοούν, δε μας φοβίζουν, ίσα ίσα μας ατσαλώνουν και μας βοηθούν να σφυρηλατήσουμε πιο σφιχτούς δεσμούς αλληλεγγύης και ενότητας ενάντια στον κοινό εχθρό.
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!!
 Ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε!!

Κίνημα Δεν Πληρώνω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου