Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ! Πανηγυρισμός-ντροπή από Κατίδη

Μεγάλη αντίδραση στην ΑΕΚ των προσφύγων ξεσήκωσε ο ναζιστικός χαιρετισμός ενός ποδοσφαιριστή της. Έξω οι φασίστες απο τα γήπεδα, φώναξαν πολλοί φίλαθλοι.

Πανηγυρισμός-ντροπή από Κατίδη (vds)
Απίστευτος και άκρως προκλητικός πανηγυρισμός από τον Γιώργο Κατίδη μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του 2-1 στο 85' για λογαριασμό της ΑΕΚ στο ματς με τη Βέροια. Ο άσος της ΑΕΚ σκόραρε, πέτυχε το 2-1 υπέρ της «Ενωσης» και κατευθυνόμενος προς την εξέδρα χαιρέτησε ναζιστικά έχοντας φροντίσει πρώτα να βγάλει τη φανέλα του. Βέβαια, με το που έγινε αντιληπτό το γεγονός ο επί σειρά ετών φροντιστής της ΑΕΚ, Νίκος Κορομηλάς έσπευσε να του κατεβάσει το χέρι, όμως χωρίς να τα καταφέρει...
Ενας πανηγυρισμός που είναι, αναμφισβήτητα, προκλητικός και ανεπίτρεπτος για μία ομάδα που προέρχεται από πρόσφυγες. Για μία ομάδα που δεν προάγει τη ξενοφοβία και τον ρατσισμό.
Μετά το τέλος του ματς, κάποιοι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν για το γκολ της νίκης, όμως δεν πήγαν όλοι δίπλα του. Ηταν εμφανές το μούδιασμα αρκετών παικτών της ΑΕΚ, όπως και στις εξέδρες, όπου η σημαντική αυτή νίκη δεν πανηγυρίστηκε τόσο έντονα όσο θα περίμενε κανείς. Κάποιοι, μάλιστα, φίλοι της «Ενωσης» ήταν έξαλλοι για τον πανηγυρισμό-ντροπή του Κατίδη.
Τώρα για το τι μπορεί να περιμένει τον Κατίδη; Βάσει των οδηγιών που έχει δώσει η UEFA, ο παίκτης της ΑΕΚ είναι πολύ πιθανόν να κληθεί αυταπάγγελτα από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, πράγμα που είπε στο SentraGoal και ο Περικλής Βασιλάκης, ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί και από την πειθαρχική επιτροπή της Superleague κινδυνεύοντας με βαριά τιμωρία.
Και αν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης «έφαγε» έξι αγωνιστικές για την μούντζα στο ματς με τον Πλατανιά, μπορεί να φανταστεί κανείς εύκολα το πόσο βαριά μπορεί να είναι τιμωρία του νεαρού άσου της ΑΕΚ.
Δείτε το βίντεο του πανηγυρισμού-ντροπή του Κατίδη:


Ο χαιρετισμός του Γιώργου Κατίδη! από kokoretsi
Δεν Πληρώνω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου