Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Στ. Κοντονής (ΣΥΡΙΖΑ): Οι αναρχικοί είναι χρήσιμοι ηλθιοι! Άρχισε η "νοικοκυροσύνη"

Ο "νοικοκυραίος" βουλευτής
Στ. Κοντονής
Το κόμμα των νοικυραίων νομίζετε ότι είναι η ΝΔ; Λάθος. Γελιέστε όλοι σας αν το νομίζετε αυτό. Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ξεπεράσει σε "νοικοκυροσύνη" τη ΝΔ και δια των βουλευτών του κάνει δηλώσεις που θα ζήλευαν ο Άδωνης και ο Βορίδης.
Διαβάστε τη δήλωση του βουλευτή Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κοντονή και βγάλτε συμπέρασμα.

«Ο Σύριζα πάντα καταδίκαζε τη βία, γιατί, εκτός του
  ότι αυτή είναι έξω από την ιδεολογία και την πρακτική της Ανανεωτικής Αριστεράς, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τελικά οι πράξεις βίας γίνονται μέσο συκοφάντησης των λαϊκών αγώνων και αξιοποιούνται από τις κυβερνήσεις της τρόικας για να επιβάλουν εξοντωτικά οικονομικά μέτρα. Σε αυτό τον τομέα κάθε φορά ενεργοποιείτε πλάι στους "αντιεξουσιαστές" που αποτελούν τους "χρήσιμους ηλίθιους" της ιστορίας και το παρακράτος για να μην μείνει καμιά αμφιβολία υπέρ ποιων αντικειμενικά λειτουργεί η κατάσταση αυτή».

Οι χρήσιμοι ηλίθιοι λοιπόν που σε μεγάλο ποσοστό ψήφισαν στις εκλογές του Ιουνίου τον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν το κόμμα των νοικυραίων να τους "αδειάζει" στην πρώτη καμπή των δημοσκοπήσεων. Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν γίνουν κυβέρνηση οι διάφοροι Κοντονήδες και Μπαλάφες και θα έχουν απέναντί τους τη σπέκουλα των καθεστωτικών καναλιών και την σφοδρή επίθεση της ΝΔ και των λοιπών "νοικοκυραίων". Θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους.
Η ξεφτίλα συνεχίζεται...

Χρονικά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου