Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΩΝ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΩΝ
Σήμερα 15/11/2012 το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε 138 διορισμούς στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση αποδεικνύοντας πως τελικά οι πιστώσεις για τους αναπληρωτές αυξάνονται και πληθύνονται ενώ στο Συντονιστικό των αδιόριστων Θεολόγων ισχυρίστηκε πως οι εναπομείνασες πιστώσεις για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ανέρχονται στις 320-370.

Στη φάση που προηγήθηκε στις 12/11/2012 προσλήφθηκαν 397 αναπληρωτές διαφόρων ειδικοτήτων μεταξύ των οποίων και δέκα( 10!) Θεολόγοι ενώ τα κενά μας είναι τουλάχιστον 124 ανά την Ελλάδα. Δηλαδή το Υπουργείο προσέλαβε 535 αναπληρωτές στις δύο τελευταίες φάσεις ξεπερνώντας κατά πολύ τον αριθμό των πιστώσεων που μας ανέφερε.
Τελικά το Υπουργείο Παιδείας γνωρίζει πόσα είναι τα κενά μας; Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα! Έχει ενημερωθεί το Survey από τους αρμόδιους; Μέχρι πότε θα μας στέλνετε από τον Άννα στον Καϊάφα κύριοι του Υπουργείου;
Θέλουμε να πούμε στο Υπουργείο Παιδείας πως με 10 διορισμούς Θεολόγων δεν θα μας χρυσώσει το χάπι και πως απαιτούμε μία σοβαρή αντιμετώπιση. Να πάψει επιτέλους αυτός ο εμπαιγμός απέναντι στην ειδικότητα των Θεολόγων και να προχωρήσει σε άμεση κάλυψη των κενών μας.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΩΝ
e-mail επικοινωνίας: theologoi01@gmail.com
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου