Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

Θανατηφόρα πολιτική / Αυτοπυρπολήθηκε 20χρονη άνεργη στα Μελίσσια- Απολυμένη νοσοκόμα αυτοκτόνησε στο Παγκράτι...!!!Φωτογραφία για Θανατηφόρα πολιτική / Αυτοπυρπολήθηκε 20χρονη άνεργη στα Μελίσσια- Απολυμένη νοσοκόμα αυτοκτόνησε στο Παγκράτι...!!!Τέλος στη ζωή της έβαλε μία νεαρή κοπέλα, πηδώντας από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Υμηττού και Τιμοθέου στο Παγκράτι. 

Η άτυχη κοπέλα, η οποία εργαζόταν ως νοσοκόμα, οδηγήθηκε σε αυτή την κίνηση απελπισίας μετά την πρόσφατη απόλυση της. Η αδερφή της προσπάθησε να την αποτρέψει από την αυτοκτονία ωστόσο δεν τα κατάφερε και της έφυγε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της.

Με φρικτό τρόπο έδωσε και μια 20χρονη άνεργη τέλος στη ζωή της στα Μελίσσια. Στις 9 το βράδυ της Τρίτης η αστυνομία ειδοποιήθηκε από κατοίκους ότι κάποιο άτομο αυτοπυρπολήθηκε πίσω από το νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ. Την ίδια ώρα, ένας 60χρονος δήλωσε στην ΕΛ.ΑΣ. την εξαφάνιση της 20χρονης κόρης του. Του έδειξαν την ανατριχιαστική φωτογραφία του εγκληματολογικού και ο πατέρας κλαίγοντας αναγνώρισε την κόρη του.

newsnow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου