Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

«Η σφαγή της οικογένειας δεν θα μείνει ατιμώρητη»

Εννέα μέλη της ίδιας οικογένειας που ονομάζεται Ντάλου, έχασαν τη ζωή τους το απόγευμα από αεροπορικό πλήγμα που κατέστρεψε τριώροφο κτίριο στην συνοικία ΝάσερΣυνολικά 72 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από την έναρξη της ισραηλινής επιχείρησης με τη δολοφονία στη Γάζα του αρχηγού του στρατιωτικού σκέλους της Χαμάς Άχμεντ Τζαμπάρι. Οι 69 είναι Παλαιστίνιοι και οι 3 Ισραηλινοί.
Σήμερα 11 Παλαιστίνιοι, εκ των οποίων 9 μέλη της ίδιας οικογένειας που ονομάζεται Ντάλου, έχασαν τη ζωή τους το απόγευμα από αεροπορικό πλήγμα που κατέστρεψε τριώροφο κτίριο στην συνοικία Νάσερ, στο βόρειο τμήμα της πόλης της Γάζας. Μεταξύ των νεκρών βρίσκονται 4 γυναίκες και 5 παιδιά.
«Ισραήλ, τί έχουν κάνει τα παιδιά και τα νεογέννητα», δήλωσε ο συγγενής της οικογένειας, Χαλίλ αλ Ντάλου, με δάκρυα στα μάτια όταν έμαθε για το θάνατο του ξάδελφού του. «Η σφαγή της οικογένειας Ντάλου δεν θα μείνει ατιμώρητη», προειδοποίησαν οι Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ Κάσαμ, που είναι η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς.
Σήμερα το απόγευμα άλλοι έξι άνδρες σκοτώθηκαν από μια σειρά ισραηλινών επιδρομών στο βόρειο και το κεντρικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας. Το πρωί είχαν χάσει τη ζωή τους άλλοι έξι Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων 4 παιδιά.
Περισσότεροι από τους μισούς Παλαιστίνιους που έχουν σκοτωθεί είναι άμαχοι, σύμφωνα με ιατρικές πηγές και οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Τελ Αβίβ: οι σειρήνες ήχησαν για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα
Σήμερα το πρωί  οι σειρήνες ήχησαν για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα στο Τελ Αβίβ, προκαλώντας πανικό στην πόλη αυτή και τα περίχωρά της.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι αντιπυραυλικό σύστημα Σιδηρούς Θόλος, το οποίο εγκαταστάθηκε χθες εκτάκτως, αναχαίτισε δύο ρουκέτες πάνω από το Τελ Αβίβ.

http://gr.news.yahoo.com/%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%AC%CE%B6%CE%B1-141800246.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου