Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

'Γλυκιά ελπίδα του λαού'

Πολυσέλιδη, βαρυσήμαντο ανακοίνωση εξέδωσε ο  (πρώην,επί Χούντας, Ταγματάρχης της Βασιλικής Χωροφυλακής και νυν Μητροπολίτης Καλαβρύτων) Αμβρόσιος, ενάντια στον Σύριζα και υπέρ της χρισις αβγις. Στην ανακοίνωση τονίζει ότι είναι 'πνευματικός  πατήρ όλων' και συνεπώς είναι 'προσιτός σε όλους, αχρωμάτιστος και συνεπώς ακομμάτιστος'!




http://news247.gr/eidiseis/koinonia/amvrosios_gia_xrysh_aygh_mporeite_na_ginete_h_glykia_elpida_toy_laou.1987097.html

Στην ανακοίνωση στηλίτευσε όσους 'παραχαράσσουν την ιστορία μας' επιστρέφοντας στο ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτηρισμό Νεοναζί - προφανώς γιατί οι ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ βρίθουν από επαινετικούς χαρακτηρισμούς στον Χίτλερ και στο Ρούντολφ Ες, το έργο των οποίων η χρισι αβγι και ο αρχηγός της προσωπικά έχουν επανειλημμένως καταδικάσει! (Και ας μην ξεχνάμε πως η μεγαλύτερη Ναζιστική καταστροφή στην Ελλάδα ήταν η σφαγή των Καλαβρύτων, για την οποία ο Άγιος Καλαβρύτων δεν βρήκε ούτε μία λέξη να πει, πιθανόν επειδή η προτεραιότητά του ήταν να επιτεθεί στην κα Ρεπούση κι όχι να κάνει κάποια αναφορά, λόγω ημέρας έστω, στις θηριωδίες των Φασιστών στην πατρίδα μας!)
 
Στην ίδια ανακοίνωση επαίνεσαι τη χρισι αβγι διότι, μεταξύ άλλων, δεν χρησιμοποιεί βόμβες Μολότωφ, πέτρες, ξύλα, ή και αποξηλωμένα μάρμαρα. Σωστά! Χρησιμοποιεί λοστάρια, καδρόνια, κατσαβίδια, μαχαίρια και αστυνομικά γκλομπ!...

Τέλος, αποκάλεσε τη χρισι αβγι 'γλυκιά ελπίδα του λαού'!! Προφανώς γι' αυτό κάθε φορά που βλέπει κανείς τον Ηλία Παναγιώταρο και τους συναφείς το μυαλό του πάει σε... κουραμπιέδες! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου