Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

Οι μεγαλοεργολάβοι που εκμεταλλεύονται τους εθνικούς μας δρόμους, βρήκαν ένα τρόπο να σέρνουν στα δικαστήρια όσους πολίτες- οδηγούς αρνούνται να σκύψουν το κεφάλι. Τους μηνύουν και βέβαια οι αρμόδιοι τους παραπέμπουν σε δίκη ελαφρά τη καρδία με την κατηγορία της φθοράς ξένης περιουσίας , με απλά λόγια για σπάσιμο μπαρών. Οι μπάρες εκτός από παράνομες (αντιβαίνουν το άρθρο 5 του συντάγματος περί ελεύθερης χωρίς εμπόδια μετακίνησης μας) δεν προβλέπονται σε κανένα σημείο και αυτών των κατάπτυστων συμβάσεων παραχώρησης. Αλλά δεν είναι μόνο παράνομες , είναι και δολοφονικές. Δείτε τη παρακάτω είδηση που συνέβη πριν λίγους μήνες στο Σπαθοβούνι και που κόστισε την ζωή ενός νέου ανθρώπου. Σε άλλη ανάρτηση θα πούμε πολλά άλλα για τον εκβιαστικό τρόπο χρήσης των μπαρών από τους μεγαλοεργολάβους προκειμένου να εξαναγκάζουν εκβιαστικά τους οδηγούς σε πληρωμή διοδίων. ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ: ΝΕΚΡΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ
 Τροχαίο με έναν νεκρό στα διόδια Σπαθοβουνίου

Μοτοσυκλετιστής προσέκρουσε με τη μηχανή που οδηγούσε επάνω στην μπάρα των διοδίων στο Σπαθοβούνι, επί του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Τρίπολης και έχασε τη ζωή του.

Προσπάθησε να σταματήσει αλλά δεν τα κατάφερε.
Νόμιζε πιθανότατα ότι η μπάρα ήταν ανοικτή και δεν έπρεπε να πληρώσει διόδια σε εκείνο το σημείο…
Η μηχανή δεν σταμάτησε και ο θάνατος ήταν τραγικός .

Xθες νωρίς το πρωί ένας 44χρονος από τη Σπάρτη έχασε την ζωή του όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, προσέκρουσε με τη μηχανή που οδηγούσε επάνω στην μπάρα των διοδίων στο Σπαθοβούνι, επί του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Τρίπολης.

Οι διερχόμενοι με τα αυτοκινητά τους αλλά και οι υπάλληλοι του αυτοκινητόδρομου τα έχασαν από το τραγικό γεγονός αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και ασθενοφόρο, όμως για τον 44χρονο οδηγό της μηχανής ήταν ήδη αργά.

ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ. 
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ. 
ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. 
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΜΠΑΡΕΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ. ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΥΜΑ.
 ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΟΕΙΣΠΡΑΚΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΦΡΟΝΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΘΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ!! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: http://oxidiokseis.blogspot.gr/2012/04/blog-post_29.html

http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/2012/09/blog-post_29.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου