Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Aνοιχτή συνάντηση εκπαιδευτικών με θέμα τη φασιστική απειλή

 Συγγραφέας: left.gr



Aνοιχτή συνάντηση εκπαιδευτικών με θέμα τη φασιστική απειλή διοργανώνεται στις 30-8-2012 στις 11 π.μ. στα γραφεία της ΟΛΜΕ (Κορνάρου και Ερμού), προκειμένου να αντιμετωπιστεί με επιτυχία τη νέα χρονιά η φασιστική απειλή που έχει ρίξει τη σκιά στη χώρα μας και ιδιαίτερα στα σχολεία.

Στην πρόσκληση αναφέρονται τα εξής:

"Δεν είναι απαραίτητο να τονίσουμε την κρισιμότατα του περιορισμού της φασιστικής προπαγάνδας στα σχολεία εκ μέρους της ναζιστικής συμμορίας της «Χρυσής Αυγής».


Ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες οικονομικής και κοινωνικής κρίσης η προσπάθεια πρέπει να πάρει κεντρικό χαρακτήρα, να υπάρξει συντονισμός και ενότητα όλων των δυνάμεων που αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο της φασιστικής εκτροπής σαν «λύση» στα αδιέξοδα του συστήματος.

Πολλά μπορούμε να κάνουμε αν βάλουμε ψηλά στην ατζέντα του αγώνα μας την συντονισμένη αντιφασιστική μας δράση. Αν δεν το πράξουμε θα μας κρίνει η ιστορία.

Στα πλαίσια αυτά η αντιφασιστική πρωτοβουλία «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ» συναντήθηκε στο αντιρατσιστικό φεστιβάλ με το μέλος του ΚΕΜΕΤΕ Π Χαραμή και σε συνεννόηση και με τον Θέμη τον Κοτσιφάκη και τον Παύλο τον Αντωνόπουλο αποφασίσαμε ανοιχτή συνάντηση εκπαιδευτικών την Πέμπτη 30-8-2012 στις 11 το πρωί στα γραφεία της ΟΛΜΕ (Κορνάρου και Ερμού), προκειμένου να συντονίσουμε όλοι μαζί τις ενέργειές μας.

Σας καλούμε να είστε όλοι εκεί, γιατί οι στιγμές είναι κρίσιμες. Σήμερα όλοι μαζί μπορούμε. Αύριο ίσως να είναι για μας αργά…


Παύλος Χαραμής - από την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 
Χρήστος Ρουμπάνης - από το ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου