Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Βέροια: Αναβολή της δίκης των μελών της Χρυσής Αυγής

Για την προσεχή Τετάρτη αναβλήθηκε η δίκη των οκτώ μελών της Χρυσής Αυγής, μεταξύ αυτών ενός υποψηφίου βουλευτή της Πέλλας, που κατηγορούνται ότι «πρωταγωνίστησαν» σε επεισόδιο με ομάδα αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών σε καφενείο της Βέροιας.

Βέροια: Αναβολή της δίκης των μελών της Χρυσής Αυγής

Οι οκτώ κατηγορούμενοι, που επρόκειτο να δικαστούν το μεσημέρι στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας ζήτησαν και έλαβαν αναβολή κι έτσι η υπόθεσή τους αναμένεται να εκδικαστεί την Τετάρτη. Μετά το πέρας της διαδικασίας οδηγήθηκαν με όχημα της Αστυνομίας στην Αστυνομική Διεύθυνση της Ημαθίας απ’ όπου αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τις πράξεις της απρόκλητης σωματικής βλάβης, της εξύβρισης, της απειλής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας. Σημειώνεται ότι την Τετάρτη αναμένεται να δικαστεί για την ίδια υπόθεση και ο 53χρονος θαμώνας του καφενείου που δέχθηκε επίθεση από τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για εξύβριση, απειλή και ψευδή καταμήνυση, μετά από μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

http://www.tsantiri.gr/ellada/veria-anavoli-tis-dikis-ton-melon-tis-chrisis-avgis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου