Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Βρέχει παραιτήσεις ...Ας πιστεψουμε στη δύναμη του λαού κι ας τους διώξουμε τώρα

Μετά τον υφ.Εργασίας κ. Κουτσούκο σήμερα ακολουθεί ομοβροντία  παραιτησεων.
Σήμερα  είχαμε παραιτησεις από το ΛΑΟΣ δηλαδή τον υπουργό Υποδομών Βορίδη, τον υφυπουργό Ναυτιλίας Γεωργιάδη,  τον υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης  Ροντούλη ενω περιμένουμε τον αναπλ. υπουργό Άμυνας Γεωργίου. Οι 4 του ΛΑΟΣ μοιραστηκαν δηλώνοντας οι 2 οτι θα υπερψηφίσουν και οι 2 οτι θα καταψηφίσουν το νεο μνημόνιο ενω είπαν οτι στηρίζουν την κυβέρνηση!
Το απόλυτο αλλαλούμ από ένα πραγματικά γελοίο  κόμμα που βλέποντας τη δημοσκοπική του κατάρρευση προσπαθεί να σωθεί λέγοντας και ΟΧΙ και ΝΑΙ συγχρόνως. Να προσεξουν μόνο να θυμουνται ποιοί είπαν ότι θα καταψηφίσουν και ποιοί όχι...
Πριν λίγο όμως είχαμε ξαφνικά και την παραίτηση της αν.Υπ.Εξωτερικών κ.Ξενογιαννακοπούλου που σημαίνει οτι τα πραγματα σοβαρεύουν αφού δηλώσεις εναντίον του μνημονίου έχουμε από την κ.Παναρίτη, την κ.Αποστολάκη που είπε οτι θα καταψηφίσει και αυτή αλλά και τον κ.Μιχελογιαννάκη, και τον Χ.Μαγκούφη. Πολλοί από αυτούς ανήκαν στο σκληρό πυρήνα των μνημονιακών βουλευτών που τωρα βλέπουν το έδαφος να τρεμει κατω από τα πόδια τους.
Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι ομάδα βουλευτών που πιθανόν να φθανουν τους 30-35 που ετοιμάζονται να πούν ΟΧΙ! Ετσι όμως δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα σε βουλευτές που προέρχονται από τον ίδιο νομό, όταν δηλαδή κάποιος βουλευτής ενός από τα κόμματα του μαυρου μετώπου δηλώσει πως καταψηφίζει, αφού έτσι εκτίθενται στα μάτια των ούτως ή άλλως δεινοπαθούντων ψηφοφόρων τους.
 Παντως τώρα καταλαβαίνω γιατί χρειαζόμασταν πολλούς υπουργούς. Για να έχουμε περίσσευμα...

Για να πω την αλήθεια θεωρώ πολύ δυσκολη μια μεγάλη ανατροπή μεθαύριο στη Βουλή. Δεν τη θεωρώ ακατόρθωτη όμως. Το τι θα συμβεί θα εξαρτηθεί χωρίς αμφιβολία και από το πόση πίεση θα  ασκήσουν οι δρόμοι -που πρέπει να πάρουν πραγματικά φωτιά - δημιουργώντας σύγχυση στους ήδη πανικόβλητους κυβερνητικούς βουλευτές.
Οι αγώνες έχουν αποτελέσματα και ο λαός πρεπει χωρίς να το σκεφτεί να πιστεψει στον εαυτό του και να στείλει εδώ και τώρα στα σκουπιδια της ιστορίας και την Τρόικα και τους εδώ "Ελληνες" συνεργάτες-εκπροσώπους της.

Υ.Γ. Μόλις ακούσαμε πως η ΝΔ έβαλε θέμα κομματικης πειθαρχίας δείχνοντας έτσι υποχρεωτικά το πραγματικό της πρόσωπο! Οι μέχρι χθες "πολέμιοι" του μνημονίου που πρωταγωνιστούσαν σε ενα απίστευτο θέατρο δήθεν υποστήριξης των δικαιωμάτων του λαού, αναγκάζονται να βάλουν το κορμί τους μπροστά για να κρατηθεί όρθιο το υπό κατάρρευση μνημονιακό κάστρο.

http://giorgossarris.blogspot.com/2012/02/blog-post_10.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου