Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Αννα Διαμαντοπούλου: Να μην τορπιλιστεί η εφαρμογή του μνημονίου


Την ανάγκη να μην τορπιλισθεί η εφαρμογή του νέου Μνημονίου από πρόωρη προσφυγή στις κάλπες υπογράμμισε η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, η οποία, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, εστίασε και στη διαδικασία αυστηρού ελέγχου εφαρμογής του, με παράλληλη εκστρατεία ενημέρωσης στην Ευρώπη.

Αννα Διαμαντοπούλου: Να μην τορπιλιστεί η εφαρμογή του μνημονίου

«Το νέο Μνημόνιο, όπως και το προηγούμενο, περιέχει μεγάλο αριθμό δράσεων που αφορούν πολύπλοκες διαδικασίες και πολύ συγκεκριμένα και αυστηρά χρονοδιαγράμματα», είπε η κ. Διαμαντοπούλου και πρόσθεσε: «Εάν γίνουν εκλογές αυτά δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν με αποτέλεσμα να τορπιλίσουν αυτή καθ’ αυτή την συμφωνία και η χώρα».
Η υπουργός Παιδείας τόνισε επίσης ότι χρειάζεται ο πρωθυπουργός να καθιερώσει ένα αυστηρό σύστημα ελέγχου της εφαρμογής των χρονοδιαγραμμάτων του νέου Μνημονίου, ίσως με τον διορισμό ενός υφυπουργού παρά τον πρωθυπουργό ή οι υπουργοί να λογοδοτούν μια φορά τον μήνα στις Επιτροπές της Βουλής για τα όσα έχουν αναλάβει.
Η κ. Διαμαντοπούλου πρότεινε ακόμη στον κ. Παπαδήμο να εξηγήσει στον ελληνικό λαό ότι με την εφαρμογή των μέτρων υπάρχει ελπίδα για τη χώρα.

http://www.tsantiri.gr/politiki/anna-diamantopoulou-na-min-torpilisti-i-efarmogi-tou-mnimoniou.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου