Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Απόφαση βόμβα: Ακυρες οι απολύσεις της ΕΡΤ !

Το Πρωτοδικείο Αθηνών διατάσσει επαναπρόσληψη και καταβολή μισθών υπερημερίας
Άκυρες οι απολύσεις στην ΕΡΤ ! Με απόφασή του, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ακυρώνει τις απολύσεις των πρώην εργαζομένων που είχαν προσφύγει στο δικαστήριο και υποχρεώνει το ελληνικό δημόσιο, ως διάδοχο της ΕΡΤ, να αποδεχθεί τις υπηρεσίες των εναγόντων τοποθετώντάς τους στις θέσεις που είχαν προ της απόλυσης και με τους ίδιους μισθούς. Απόφαση-βόμβα του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Ακυρώνει τις απολύσεις των απολυμένων που είχαν προσφύγει στο δικαστήριο και υποχρεώνει το ελληνικό δημόσιο, ως διάδοχο της ΕΡΤ, να αποδεχθεί τις υπηρεσίες των εναγόντων τοποθετώντάς τους στις θέσεις που είχαν προ της απόλυσης και με τους ίδιους μισθούς. 
Η απόφαση με αριθμό 2732/2014) που δικαιώνει τους απολυμένους που είχαν προσφύγει με δικηγόρο τη Ντορίνα Κορακά, είναι πολύ σημαντική και αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση του δημοσίου.
Όπως σημειώνει αναλυτικά το ertopen.com
«η απόφαση αποτελεί κόλαφο για το πραξικόπημα του λουκέτου της ΕΡΤ και δικαιώνει πλήρως τον αγώνα των εργαζομένων που αντιστάθηκαν στο πραξικόπημα, αλλά και στην προσπάθεια νομιμοποίησής του, μέσω των μορφωμάτων της ΔΤ και της ΝΕΡΙΤ.
Η ΕΡΤ πρέπει να ανοίξει τώρα!
Η απόφαση, φέρει τον αριθμό 2732/2014 και μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.
Οι ενάγοντες, εκπροσωπήθηκαν από την δικηγόρο τους κ. Ντορίνα Κορακά, μέλος της δικηγορικής εταιρείας ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ - ΚΟΡΑΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (AKE LAW FIRM)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου