Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

"Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει!". Ο Μηλιώνης προσαρμόστηκε. Η τετραπληγική όχι!

"Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει!" Αντώνης Σαμαράς, Ιούλιος 2014
Είσαι για περισσότερο από μια δεκαετία τετραπληγική, ζεις καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι με μηχανική υποστήριξη και χρωστάς στην ΔΕΗ 500 ευρώ; Πρώτα το κράτος του Αντώνη Κουτσαβάκη Σαμαρά σου κόβει την σύνταξη και έπειτα σου κόβει το ρεύμα μαζί με την ΔΕΗ και σε αναγκάζει σε έναν από τους πιο άγριους θανάτους. Τον θάνατο από ασφυξία.
Είσαι γαλάζιο παιδί της ΟΝΝΕΔ και έχεις καταχραστεί 150.000.000 ευρώ από την ΔΕΗ; Το κράτος του Αντώνη Κουτσαβάκη Σαμαρά σε αποφυλακίζει με υποτυπώδεις περιοριστικούς όρους, σου δίνει για συνήγορο υπεράσπισης τον χουντικό τσεκουροφόρο υπουργό υγείας Μαυρουδή Βορίδη και προσπαθεί να κουκουλώσει την υπόθεση μη στέλνοντας ως πολιτική αγωγή στο δικαστήριο κρατικούς αξιωματούχους. Μετά από όλα αυτά εσύ ανέμελος ρίχνεις ένα πάρτυ κόστους 100.000 ευρώ στην Μύκονο από την χαρά σου.

Η Ελλάδα του Αντώνη Κουτσαβάκη Σαμαρά! Η Ελλάδα του Αύριο! Η Ελλάδα του "Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει" που με στόμφο φώναζουν όλο υπεροψία και ο Κουτσαβάκης Σαμαράς και ο Άδωνις Μπουμπούκος.
Αναδημοσίευση από left.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου