Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΖΗΛΟΣ

 
Ακόμα ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής πέρασε το κατώφλι της φυλακής. Ο βουλευτής Πειραιά Νίκος Κούζηλος και υποψήφιος δήμαρχος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος από τις ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Ο Νίκος Κούζηλος αρνήθηκε την ένταξη και τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ωστόσο συμφωνία με πληροφορίες, υπάρχουν στα χέρια των Αρχών βίντεο και φωτογραφίες από την επίθεση στο στέκι «Ρεσάλτο» στο Κερατσίνι 25-01-2014 με πέτρες και καπνογόνα.

Στη συγκεκριμένη επίθεση φέρεται ότι συμμετείχε ο Νίκος Κούζηλος αν και γνώριζε ότι υπάρχει έρευνα για τέτοιες επιθέσεις, γεγονός που κάνει τις Αρχες να θεωρούν πως είναι ύποπτος τέλεσης κι άλλων εγκληματικών πράξεων.

Πρόκειται για τον έβδομο βουλευτή τςη ΧΑ που οδηγείται στη φυλακή μετά τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Στάθη Μπούκουρα.

Συνέχεια στη σειρά των απολογιών θα πάρουν οι Ελένη Ζαρούλια και ο Μιχάλης Αρβανίτης.

Σε έξαλλη κατάσταση ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά την απόφαση για την προφυλάκιση και του Νίκου Κούζηλου δήλωσε: «Δικαστικό έγκλημα από τη χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά. Ακόμα και αν μας φυλακίσουν όλους, δεν πρόκειται να σταματήσουμε, η ΧΑ θα είναι τρίτο πολιτικό κόμμα».

 www.iefimerida.gr

ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου