Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

ΙΔΟΥ η κτηνωδία του ΜΟΥΝΤΙΑΛ – Χιλιάδες παιδιά παραδίδονται στις ορέξεις των παιδεραστών “φιλάθλων” για 1,5 ευρώ!

Two-child-prostitutesΦίλαθλοι απ' όλο τον κόσμο, θα ταξιδέψουν σε λίγες μέρες στη Βραζιλία για να απολαύσουν το ευγενές σπορ της μπάλας. Μαζί με την υπέρτατη τιμή να ζητωκραυγάσουν για τη φανέλα της εθνικής τους, θα έχουν και την ευκαιρία να αγοράσουν για σεξουαλική εκμετάλευση παιδάκια με ΜΟΛΙΣ 1,5 ευρώ το ένα! Μετά θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους απογοητευμένοι που η εθνική δεν τα κατάφερε και πολύ καλά, αλλά σούπερ ευχαριστημένοι από τις 'διακοπές' τους εκεί! Θα είναι αναγκασμένοι όμως να συγκρίνουν τον Παράδεισο που μόλις άφησαν με τη μιζέρια της πατρίδας τους και τότε αβίαστα θα οδηγηθούν στο γνωστό συμπέρασμα: για όλα φταίνε οι μετανάστες - που δεν κάθονται ήσυχα στις πατρίδες τους, περιμένοντας να βρούνε τα παιδιά τους πελάτες προς 1,5 ευρώ έκαστο, μόνο έρχονται στις δικές μας πολιτισμένες πατρίδες για να τις βρωμίσουν...
Αυτός είναι ο πολιτισμός μας!
Κυριολεκτικά όνειδος για την ανθρωπότητα αποτελεί το σκηνικό της “παγκόσμιας γιορτής” που έχει στηθεί στη Βραζιλία με πολυεθνικές κάθε είδους να τζιράρουν δισεκατομμύρια δολάρια πάνω στην μπίζνα του παγκοσμίου κυπέλλου, ενώ την ίδια στιγμή, χιλιάδες μικρών παιδιών ακόμη και δέκα ετών, εξωθούνται βίαια στην πορνεία αλλά και στην διακίνηση ναρκωτικών.
Child-prostitute
Ερευνητές διεθνών φορέων και οργανισμών αλλά και μυστικοί πράκτορες των ΗΠΑ, βρέθηκαν στις πλέον εξαθλιωμένες περιοχές των πόλεων του Μουντιάλ, για να διαπιστώσουν με αποτροπιασμό το φαινόμενο μικρών παιδιών που γίνονται αντικείμενο κάθε είδους εκμετάλλευσης από εμπόρους ναρκωτικών αλλά και οργανωμένους προαγωγούς, που στοχεύουν στις 600 χιλιάδες των “φιλάθλων” που θα πλημμυρίσουν τη χώρα, και με αφορμή την -κατά τα άλλα- “λαμπρή γιορτή του ποδοσφαίρου”, θα έχουν την ευκαιρία να κορέσουν τα παιδόφιλα ένστικτά τους, ασελγώντας και βιάζοντας παιδικά κορμάκια αντί του ποσού του ενάμισυ ευρώ !
Glue-kids
Πρώην ντεντέκτιβ παγκοσμίου εμβέλειας με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, δηλώνει κυριολεκτικά συγκλονισμένος:
“Μικρά αγόρια και κορίτσια, παιδιά που θα έπρεπε να πηγαίνουν στο δημοτικό, με κατάλληλο μέικ άπ αλλά και φορώντας ρούχα που τα κάνουν να φαίνονται μεγαλύτερα, εκδίδονται εν ψυχρώ στους δρόμους των πόλεων, ενώ οι συναλλαγές με τους παιδεραστές “φιλάθλους” γίνονται τελείως απροκάλυπτα στα lobbies και στους προαύλειους χώρους των ξενοδοχείων. 
Τα ίδια παιδιά, από τους ίδιους προαγωγούς, υποχρεώνονται να εισπνέουν οσμές βιομηχανικής κόλλας, ώστε να “φτιάχνονται” και να μην πονάει το σώμα τους από την πείνα και την εξάντληση”.
Child-prostitute (1)
Φυσικά δεν είναι διόλου λίγα και εκείνα που βρίσκονται δολοφονημένα, όπως η περίπτωση ενός  14χρονου κοριτσιού που κατακρεουργήθηκε από “πελάτη” ενώ τα κομμάτια από το σώμα της βρέθηκαν σκορπισμένα σε διάφορα σημεία της πόλης.
Και φυσικά όλο αυτό το έγκλημα γίνεται κυριολεκτικά κάτω από τα μάτια της Αστυνομίας η οποία έχει λάβει εντολές “να μην ενοχλεί τους τουρίστες”, αφού το κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι να γίνουν όλα με τον καλύτερο τρόπο ώστε να ικανοποιηθεί όλο το κύκλωμα, που ξεκινάει από τους χορηγούς και φτάνει μέχρι τον τελευταίο ανώμαλο φίλαθλο.
Αν όμως κάτι εξοργίζει ακόμη περισσότερο, είναι πως, μιλώντας για τη Βραζιλία, αναφερόμαστε στην έβδομη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου

ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου