Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Βίντεο –ανατριχίλα: Χρυσαυγίτες ουρλιάζουν και απειλούν να χύσουν αίμα και να ράψουν ρούχα με το δέρμα αλλοδαπών


Ακόμη ένα βίντεο ντοκουμέντο για έργα και ημέρες της Χρυσής Αυγής βγαίνει στο φως της δημοσιότητας και προκαλεί τρόμο.
Πρόκειται για βίντεο από συγκέντρωση Χρυσαυγιτών κατά την οποία φωνάζουν ανατριχιαστικά συνθήματα κατά Αλβανών, ενώ και αυτό περιλαμβάνεται στα πειστήρια που έχουν οι ανακρίτριες για την εγκληματική δράση του κόμματος.
Στο βίντεο απεικονίζονται Χρυσαυγίτες εν εξάλλω να δίνουν παραγγέλματα στους συγκεντρωμένους, ενώ ακούγεται το σύνθημα «Τους βλέπετε αυτούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα απ’ αυτούς».
Υπενθυμίζεται ότι στο 190 σελίδων πόρισμά τους οι ανακρίτριες Ιωάννα Κλαππά και Μαρία Δημητροπούλου – Ανδρεάδου, ζητούν την άρση ασυλίας για όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Με βάση την εξέταση εγγράφων, βίντεο και μηνυμάτων σε κινητά τηλέφωνα, οι βουλευτές περιγράφονται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης με ιεραρχία και προσδιορισμένους ρόλους, που έδιναν εντολές για εγκληματικές ενέργειες.
«Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής φέρονται όχι μόνον ως επίσημοι εκφραστές των αρχών της Οργάνωσης αυτής, αλλά και υποστηρικτές των θέσεων των δράσεων των μελών της, που διοργανώνονται τόσον στην εκλογική τους περιφέρεια όσον και σε όλη την ελληνική επικράτεια. Φέρονται δηλαδή ως ενταγμένοι και διευθύνοντες την οργάνωση αυτή δίνοντας εντολές, ασκώντας έλεγχο και εποπτεία, με καθετοποιημένη διαδικασία κατευθύνοντας και καθοδηγώντας και εγκρίνοντας εκ των υστέρων βίαιες και εγκληματικές ενέργειες των μελών και στελεχών της σε τοπικό επίπεδο και ανά την Επικράτεια, οι οποίες εγκληματικές ενέργειες σκοπούν στην δια της βίας επικράτηση των αρχών και θέσεων της, όπως αυτές που περιγράφονται», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Το βίντεο παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha:

Ντοκουμέντο: Χρυσή Αυγή από allthewebnews  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου