Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014

Ματατζήδικες κτηνωδίες - Ο Δένδιας αντιγράφει τον Κασιδιάρη

  Με τον γνωστό και συνηθισμένο προβοκατόρικο τρόπο παρουσίασε η εκπομπή του Ευαγγελάτου την άγρια επίθεση των δυνάμεων καταστολής οι φοιτητές που διαμαρτυρήθηκαν σήμερα για το κυβερνητικό έγκλημα που στοίχισε την ζωή 12 μεταναστών στο Φαρμακονήσι. Στο βίντεο που παραθέτουμε ακούμε η αναίτια βάρβαρη και φασιστική επίθεση των ένστολων πραιτοριανών του συστήματος να ονομάζεται «συμπλοκή μεταξύ φοιτητών και ΜΑΤ» ενώ μια απλή ακτιβίστικη ενέργεια να ονομάζεται «εισβολή» στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη, που μάλιστα «τρομοκράτησε» τους υπαλλήλους του.


Εκτός όμως απ’ αυτά παρακολουθούμε στο ίδιο βίντεο και το καινούργιο ρατσιστικό παραλήρημα του υπουργού προστασίας του συστήματος που έκανε λόγο για «κακής ποιότητας μετανάστες
 που δέχεται η χώρα μας!!! (Κάτι παρόμοιο  είχε πει και ο Κασιδιάρης πριν καιρό στην εκπομπή του Τράγκα!).
 Ανακοίνωση της νεολαίας του Σύριζα:

Σήμερα, Πέμπτη 30/01 μέλη της Αριστερής Ενότητας και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν ακτιβισμό κάτω από το πολιτικό γραφείο του υπουργού ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με αφορμή τη δολοφονία των 12 μεταναστών και μεταναστριών στο Φαρμακονήσι από δυνάμεις του λιμενικού.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που συμμετείχαν στον ακτιβισμό ανάρτησαν πανό, μοίρασαν κείμενα και έγραψαν συνθήματα για αλληλεγγύη στους μετανάστες και ενάντια στην αυταρχικότητα της κυβέρνησης Σαμαρά.

Το γεγονός πως η διαμαρτυρία χτυπήθηκε με το πιο άγριο τρόπο από τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ (ΔΕΛΤΑ και ΜΑΤ) δε μας ξαφνιάζει επ’ ουδενί, παρά μας δείχνει με το πιο ξεκάθαρο τρόπο το μέγεθος της αυταρχικότητας μιας ακροδεξιάς κυβέρνησης που βρίσκεται σε πανικό.

Είναι επίσης ξεκάθαρο πως τα σώματα της αστυνομίας έχουν σε μεγάλο βαθμό διαβρωθεί από το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής και οι άνδρες τους είναι πάντοτε πρόθυμοι να επιτεθούν σε κάθε κοινωνική ομάδα που εκφράζει την αλληλεγγύη της προς τους μετανάστες και κάθε κοινωνική ομάδα που βρίσκεται στο στόχαστρο της κυβέρνησης.

Οι 46 προσαγωγές συντρόφων και συντροφισσών καθώς και ο ξυλοδαρμός και η σύλληψη του μέλους του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ σ. Ν. Φλώρου, με τις κατηγορίες της αντίστασης κατά της αρχής και εξύβρισης, δε θα μείνουν αναπάντητες.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ δε τρομοκρατείται. Αντιθέτως, τέτοιου είδους  επιθέσεις μας γεμίζουν οργή και αποφασιστικότητα για συνέχιση του αγώνα μέχρι να ανατραπεί αυτή η ακροδεξιά κυβέρνηση.

Καμία δίωξη και άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων!

Άμεση απελευθέρωση του σ. Νώντα Φλώρου, μέλους του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Όλοι και όλες αύριο στις 11.00 το πρωί στο κτίριο 7 στα δικαστήρια στην οδό Ευελπίδων.


BAΘΥ KOKKINO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου