Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Κείμενο για την εισβολή -συλληψη μου. Λάμπρος Γούλας

Την Τετάρτη 22/1/2014 μετά απο τηλ. της μητέρας μου ειδοποιήθηκα οτι έχουν εισβάλει σπίτι μου άνδρες της κρατικής ασφάλειας και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίες.

Μετά απο λίγη ώρα που έφτασα στο σπίτι μου και τις ερωτήσεις που έκανα περι τίνος πρόκειται, η απάντηση που έλαβα ήταν οτι θα ενημερωθώ αφού ολοκληρωθεί η έρευνα.

Μετά απο 7 ώρες και αφού είχαν ψάξει όλο το σπίτι μου καθώς και μια αποθήκη στο υπόγειο της οικοδομής παίρνοντας παράλληλα DNA και αποτυπώματα, μου ανακοινώθηκε οτι συλλαμβάνομαι για παράνομη οπλοκατοχή και οτι η έρευνα πραγματοποιήθηκε έπειτα απο ανώνυμη καταγγελία που έλεγε οτι στο σπίτι μου κρύβω όπλα και σφαίρες. Στην αυτόφωρη διαδικασία μου επιβλήθηκε ποινή 9 μηνών και 600 ευρώ (6 μήνες για οπλοκατοχή και 3 μήνες για απείθεια αφού αρνήθηκα να δώσω φωτογραφίες και αποτυπώματα).
  Για να πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή όμως, είναι ξεκάθαρο οτι η ΕΛΑΣ επέλεξε να πραγματοποιήσει πογκρόμ εναντίων αναρχικών/αντιεξουσιαστών, εισβάλοντας σε σπίτια με το γελοίο πρόσχημα της "ανώνυμης καταγγελίας". Η συγκεκριμένη δικαιολογία, που έχει χρησιμοποιηθεί πολλάκις και κατά το παρελθόν ειναι προφανώς ένα κατασκεύασμα της ΕΛΑΣ για να εισβάλει ανενόχλητη όπου γουστάρει. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και στην δική μου περίπτωση, αφού η συνήγορος μου έλαβε επίσημο έγγραφο που αποδεικνύει πως ο συγκεκριμένος αριθμός από τον οποίο έγινε η καταγγελία είναι ανύπαρκτος.

  Όσον αφορά τις μαζικές εισβολές στα σπίτια συνρόφων τις τελευταίες ημέρες, θεωρώ οτι έχουν να κάνουν με την ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε , αλλά και με τις προφυλακίσεις των χρυσαυγιτών και σίγουρα δεν έχει να κάνει με την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού. Ο Δένδιας, θέλοντας να κάνει μια επίδειξη δύναμης (μετά και απο τις πιέσεις που δέχεται για την σύλληψη Ξηρού), πασχίζει να δείξει σε Ε.Ε και Αμερική οτι η Ελλάδα θα καταπολεμήσει την "τρομοκρατία" και θα εξασφαλίσει την "ομαλότητα" της χώρας. Για να αποδείξει -ως άξιος στηλοβάτης αυτής της κυβέρνησης- στα υπερεθνικά αφεντικά της τρόικας οτι είναι σε θέση να επιτηρήσει το ξεπούλημα της χώρας για το οποίο έχουν δεσμευτεί οι ντόπιοι δοσίλογοι. Προσπαθεί -αλλά μάταια- να τρομοκρατήσει όσους αντιστέκονται στον ολοκληρωτισμό και αγωνίζονται ενάντια στην βία των μνημονίων.

Μην ξεχνάμε άλλωστε οτι τις τελευταίες ημέρες, παράλληλα με τις εισβολές, είναι σε εξέλιξη συνάντηση όλων των υπουργών δημ. τάξης της Ε.Ε στην Ελλάδα με επικεφαλή τον ίδιο τον Δένδια. Επίσης θέλοντας να στηρίξει τη γελοία "θεωρία των δύο άκρων" και να ενισχύσει το " δημοκρατικό πρόσωπο"  του ίδιου και  της Ν.Δ , μετά τις προφυλακίσεις των φασιστών, επέλεξε να εισβάλει σε σπίτια αναρχικών/αντιεξουσιαστών. Απέτυχε όμως καθώς όλοι γνωρίζουν το πόσο βαθιά φασίστας είναι ο ίδιος και το κόμμα του.

Υέλος θα ήθελα να αναφερθώ στις επικυρήξεις των συντρόφων απο τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. Η συγκεκριμένη τακτική έχει εφαρμοστεί αρκετές φορές με μηδαμινά αποτελέσματα.

Πατώντας στη σημερινή οικονομική εξαθλίωση του Ελληνικού λαού επικυρήσσει με αστρονομικό χρηματικό ποσό ένοπλους αντάρτες, επιδιώκοντας και προωθώντας τη ρουφιανιά ανάμεσα στους καταπιεσμένους πράγμα και το οποίο δε θα επιτύχει γιατί ο Ελληνικός λαός γνωρίζει ποιοι είναι πραγματικά οι τρομοκράτες και ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση που βιώνει.

 ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

 ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΟΥΛΑΣ 25/1/2014

Υ.Γ. : ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ " ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

Πηγή: Indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου