Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

Νέο δωράκι για Μπόμπολα-Ψυχάρη μέσω ΔΤ-ΝΕΡΙΤ!

H έγκριση πληρωμής των 155.000 ευρώ, χωρίς το Φ.Π.Α για ενοίκιο στα στούντιο Μπόμπολα-Ψυχάρη, δόθηκε στις 5 Νοεμβρίου από τον Γκίκα Μάναλη. 

Εάν δηλαδή χρησιμοποιούσαν το στούντιο περισσότερες μέρες, πόσα θα έδιναν;
Και αφού η ΔΤ πήγε... Ρηγίλλης, αρχικά και μετά Κατεχάκη, ο Ειδικός Διαχειριστής άρχισε να υπογράφει καθημερινά απευθείας αναθέσεις για προμήθειες.

Λεφτά υπάρχουν αλλά για τους ιδιώτες, έτσι;

Η Δ.Τ-ΝΕΡΙΤ θα είναι η πρώτη κρατική τηλεόραση την οποία θα φτιάξουν οι ιδιώτες, η πρώτη κρατική τηλεόραση την οποία θα πληρώνουν κάθε μήνα οι πολίτες για να ακούνε τη φωνή της κυβέρνησης και τα λεφτά τους θα δίνονται με απευθείας αναθέσεις στους ιδιώτες.

Τρελό success story των τροϊκανών. Και στην Ευρώπη, η EBU αρέσκεται στην αυτοικανοποίηση πως παρακολουθεί τις διαδικασίες στησίματος του νέου "δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα"!

Εγκρίνουμε τη δαπάνη για τη μίσθωση από την εταιρεία «ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ανώνυμος βιομηχανική και εμπορική εταιρείας (T.V.E.)» των κτηριακών της εγκαταστάσεων στο Κορωπί Αττικής,

με το απαιτούμενο τεχνικό και μηχανολογικό εξοπλισμό, καθώς και με το απαιτούμενο τεχνικό και διοικητικό προσωπικό, με σκοπό τον προγραμματισμό και την καθημερινή ροή του τηλεοπτικού προγράμματος της Δημόσιας Τηλεόρασης, επτά μέρες εβδομαδιαίως και επί 24ώρου βάσεως.

Η σύμβαση μίσθωσης αφορά χρονικό διάστημα οκτώ (8) ημερών, έναντι ποσού εκατόν
πενήντα πέντε χιλιάδων ευρώ (€155.000), πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ.

Οι ειδικότεροι όροι και προϋποθέσεις που αφορούν την εν λόγω προμήθεια περιγράφονται
αναλυτικά στη σύμβαση, που έχει αποδεικτικό χαρακτήρα.

Γκίκας Μάναλης

greektv-com
Δεν Πληρώνω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου