Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Παπαδες και ΜΑΤ ...πήραν ταβέρνα βιοπαλαιστή ! Εικόνες σοκ!

 Σκηνές από κινηματογραφική ταινία του Χόλιγουντ εκτυλίχτηκαν στις 6 το πρωί στη Σκόπελο και συγκεκριμένα στην όμορφη παραλία του Γλυστερίου. Δεν περίμεναν καν να ξηρερώσει και από τις 6 το πρωί είχαν εισβάλει στην ιδιοκτησία της οικογένειας Κοσμά, ΜΑΤ, δικαστικοί κλητήρες, δύναμη της Πυροσβεστικής και εκπρόσωποι της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Ορους, ώστε να πάρουν έκταση γης, η οποία όπως ισχυρίζονται τους ανήκει.

Λόγω της έντασης μάλιστα που υπήρχε η κ. Κοσμά, ιδιοκτήτρια της ταβέρνας, ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της, γεγονός που ποσώς συγκίνησε τους καλόγερους και την αστυνομία. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η οικογένεια όταν ζήτησε ασθενόφορο για τη γυναίκα - η οποία πάσχει από καρδιακά προβλήματα - άνδρες των ΜΑΤ είπαν στο σύζυγό της «να τη φορτώσει σε ένα αγροτικό και να την πάει εκείνος στο νοσοκομείο».

Η κόρη της οικογένειας η κ. Μαρία Κοσμά καταγγέλει την ανάλγητη συμπεριφορά και υποστηρίζει ότι χωρίς αιτία και αφορμή τα ΜΑΤ πέρασαν χειροπέδες στα αδέρφια της, τους προκάλεσαν μώλωπες και τους κράτησαν για περισσότερες από τρεις ώρες. «Ασκησαν βία, τους πατούσαν τα κεφάλια στο τσιμέντο και τους πέταξαν κάτω. Ακόμα και όταν η μητέρα μου λιποθύμησε δεν έδειξαν καμία ευαισθησία και απλά είπαν στον 70χρονο πατέρα μου να τη φορτώσει στο αγροτικό. Αναγκάστηκε να πάρει μια χούφτα υπογλώσσια χάπια για συνέλθει», είπε στο protothema.gr η κ. Μαρία Κοσμά.

Τα δύο αδέρφα μετά την απελευθέρωσή τους μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας για να διαπιστώσει ο γιατρός τα τραύματά τους, ενώ πρόκειται να καταθέσουν μήνυση για βιαιοπραγία.





Τα ΜΑΤ με κουκούλες και προτεταμένα τα όπλα, σαν να είχαν να αντιμετωπίσουν εγκληματίες και όχι νόμιμους ιδιοκτήτες έκτασης γης, έκλεισαν τους γύρω δρόμους, εισέβαλαν στην ιδιοκτησία της οικογένειας και πέρασαν χειροπέδες σε δύο από τα παιδιά της οικογένειας, τον Αρτέμη και τον Βαγγέλη. Τα δύο αδέλφια δεν αντιστάθηκαν, δεν αντιμίλησαν, αλλά χωρίς αιτία και αφορμή συνελήφθησαν!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου