Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο το απόγευμα στο Σύνταγμα

      Σήμερα το απόγευμα στις 18:00 ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, εργατικά συνδικάτα, αντιφασιστικές συλλογικότητες και κόμματα καλούν σε νέο, μαζικό, αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Χθες αργά το απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε ότι κυκλοφορεί πλαστή αφίσα που κάνει μάλιστα το γύρο του διαδικτύου και τον εμφανίζει να καλεί τον κόσμο στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια και μετά σε πορεία στη Μεσογείων, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για το λιγότερο περίεργη υπόθεση με στόχο, όπως λένε, «να υποδαυλίσει τη λογική των δύο άκρων που τάχα συγκρούονται μεταξύ τους». Παράλληλα διευκρινίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία να συμμετάσχουν μαζικά και ειρηνικά στην αντιφασιστική συγκέντρωση των συνδικάτων στο Σύνταγμα, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα υπεράσπισης της δημοκρατίας.
Στο Μαξίμου τέλος επικρατεί ικανοποίηση τόσο από την πορεία των ερευνών της ΕΛΑΣ όσο και για τις αντίστοιχες ενέργειες του υπουργείου Δικαιοσύνης και τον εισαγγελικών αρχών. Μάλιστα χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, ανήγγειλε την άμεση κατάθεση αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.
Μοναδικό αγκάθι για την κυβέρνηση η ανακοίνωση με αιχμές κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια και του Αρχηγού της ΕΛΑΣ Νίκου Παπαγιαννόπουλου που εξέδωσε χθες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών της Αστυνομίας με αφορμή τις μετακινήσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ στο πλαίσιο της έρευνας της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων για διασυνδέσεις αστυνομικών με τη Χρυσή Αυγή. Ανακοίνωση που επί της ουσίας μιλούσε για «στοχοποίηση της Αστυνομίας και των αστυνομικών».

Kουτί της Πανδώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου