Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτόπτης μάρτυρας: οι χρυσαυγίτες πέρασαν μπροστά απ τους αστυνομικούς έκαναν την δολοφονία και μετά έφυγαν ανενόχλητοι (2 Βίντεο)

Άλλη μια συγκλονιστική μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα αφήνει έκθετο τον υπουργό προστασίας του συστήματος, και αποδεικνύει τις «σχέσεις αγάπης» που έχουν οι ένστολοι υφιστάμενοι του Δένδια με τα μέλη της δολοφονικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου.

Συγκεκριμένα ακούμε τον αυτόπτη μάρτυρα να μας λέει, ότι όταν οι χρυσαυγίτες μαχαίρωσαν τον Παύλο βρισκόταν πίσω τους και παρακολουθούσαν αδιάφοροι το γεγονός 3-4 αστυνομικοί. «Μετά οι χρυσαυγίτες έφυγαν, σχεδόν περπατώντας και κανένας αστυνομικός δεν τους κυνήγησε» συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας προκαλώντας την απορία της δημοσιογράφου της εκπομπής:.
«Δηλαδή οι χρυσαυγίτες πέρασαν μπροστά απ τους αστυνομικούς έκαναν την δολοφονία και μετά έφυγαν ανενόχλητοι;», ρώτησε έχοντας μείνει έκπληκτη.
«Βεβαίως, βεβαίως» ήταν η απάντηση που εισέπραξε απ’ τον αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας. 
Ναζιστές που φορούσαν «μαύρες μπλούζες με τα διακριτικά της χρυσής αυγής» σε «αρμονικές σχέσεις» με τα «όργανα της τάξης», δηλαδή.

Και οι πληροφορίες του πατέρα του Παύλου ακριβώς αυτό λένε. Για την στάση που κράτησαν οι μπάτσοι την στιγμή της δολοφονίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου