Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013

Οι προστάτες των φτωχών

Εγραψε: Pitsirikos 
Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκαν χτες και αποφάσισαν μερική άρση στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Σαμαράς και Βενιζέλος συμφώνησαν πως θα πρέπει να προστατευτούν οι αδύναμοι πολίτες, όπως, άλλωστε, προστατεύονται τα τελευταία χρόνια με πολύ μεγάλη επιτυχία.
 Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως η κυβέρνηση μελετά ένα πλαίσιο ρυθμίσεων που θα εξασφαλίζει την προστασία των αδυνάτων, οπότε οι άστεγοι δεν κινδυνεύουν να χάσουν τίποτα και θα συνεχίσουν να έχουν το δικαίωμα να κοιμούνται στον δρόμο.
 Βέβαια, ο Αντώνης Σαμαράς δεν διευκρίνισε ποιοι είναι οι αδύνατοι, οπότε ετοιμαστείτε για γενική άρση στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, αφού όλοι οι Έλληνες αντιμετωπίζονται πια σαν Ωνάσηδες.
 Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν μίλησε για τους αδύνατους γιατί είναι 200 κιλά και καταλαβαίνει πως δεν τον παίρνει.
 Σαμαράς και Βενιζέλος είναι οι δυο πλουσιότεροι πολιτικοί αρχηγοί -τα έχουν βγάλει με την αξία τους- και έχουν καμιά σαρανταριά ακίνητα και οι δυο μαζί, αλλά δεν πρέπει να τα λέμε αυτά γιατί είναι λαϊκισμός, και δεν είναι λαϊκισμός οι αρχηγοί των δυο κομμάτων που διέλυσαν παρέα την Ελλάδα να παρουσιάζονται σήμερα ως σωτήρες των φτωχών.

Πιτσιρίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου