Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Μια καταδίκη της βίας στο τέσσερα!



Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, δέχτηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων έξω από τα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, μετά τη συνεδρίαση για τις κινητοποιήσεις εξαιτίας της ένταξης των δημοτικών υπαλλήλων στο πρόγραμμα κινητικότητας.
Δεν είναι γνωστό ακόμα ποιοι χτύπησαν τον Γιώργο Καμίνη, ενώ, περιέργως, δεν υπάρχει και βίντεο από την επίθεση.
Την σήμερον ημέρα, αν δεν υπάρχει βίντεο, δεν κάνεις τίποτα.
Λογικά, με δεδομένη την προηγούμενη απόπειρα επίθεσης κατά του Γιώργου Καμίνη από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, οι άγνωστοι πρέπει να ήταν φασίστες, αν και ο κ. Καμίνης δήλωσε πως στοχοποιήθηκε από την ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία, βέβαια, καταδίκασε την επίθεση.
Μετά την επίθεση κατά του Γιώργου Καμίνη, η καταδίκη της βίας πέφτει βροχή, αν και την βία δεν την νοιάζει.
Είναι γελοίο να καταδικάζεις την βία, όταν ξέρεις πως όλα πια στην ελληνική κοινωνία -και κυρίως η απουσία Δικαιοσύνης- οδηγούν στη βία.
Καταδικάστε και τον θάνατο, και δικάστε, ως υπεύθυνη, τη ζωή. Ή την γέννηση. Να κάτσουν στο σκαμνί.
Επίσης, παρατήρησα πως όλοι αυτοί οι διαπρύσιοι «καταδικαστές» της βίας -απ’ όπου κι αν προέρχεται- δεν καταδίκασαν την κρατική βία, όταν οι μπάτσοι άνοιγαν κεφάλια στις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας.
Κάποιους τους θυμάμαι μάλιστα να κάνουν και πλακίτσα. Δηλαδή, εκτός από μαλάκες, είναι και υποκριτές. Και είναι και ζώα, γιατί δεν κατάλαβαν πως, όταν ξεσπάει η βία με εντολή των κυβερνώντων, «νομιμοποιείται» και μετά δεν μαζεύεται με τίποτα.
Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις πως το επόμενο διάστημα θα πέσει πάρα πολύ ξύλο στη χώρα, ενώ έχω μια βαριά υποψία πως θα συμβούν ακόμα χειρότερα.
Μόνο τον αριθμό των ανέργων να σκεφτείς -που αυξάνεται διαρκώς-, είναι να απορείς που δεν παίζουν μπουνιές όλη μέρα οι άνθρωποι στους δρόμους.
Καλό θα ήταν να πλακώνονται αυτοί που έχουν πελατειακές σχέσεις και να αφήσουν τους υπόλοιπους στην ησυχία τους.
Δηλαδή, να πλακώνονται οι διορισμένοι με αυτούς που τους διόρισαν -για να πάρουν τις ψήφους τους- και τώρα τους απολύουν.
Θα πρόκειται για ένα τυπικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Της Μαφίας.

(Η φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με τον Καμίνη και την Αθήνα. Την έβαλα για να σας δείξω πως εδώ στο Λος Άντζελες -όπως και παντού στις ΗΠΑ- όλα είναι πάρα πολύ μεγάλα. Ακόμα και τα πυροσβεστικά οχήματα. Αυτό δεν χωρούσε στη φωτογραφία.)

Πιτσιρίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου