Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ- ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΙ

Φοιτητές των ΤΕΙ Πάτρας - Πύργου - Μεσολογγίου, συγκεντρώθηκαν στις 13.30 το μεσημέρι του Σαββάτου, στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο "Αθηνά".
Οι σπουδαστές, όπως γράφει το patrastimes, αφού συναντήθηκαν με την διοίκηση της Γέφυρας, άνοιξαν τα διόδια προκειμένου να διέρχονται ελεύθερα τα αυτοκίνητα και μοίρασαν φυλλάδια με ενημερωτικό υλικό.

Ωστόσο, λίγο αργότερα στην κινητοποίηση επικράτησε ένταση.
Σύμφωνα με την αστυνομία οι σπουδαστές είχαν αρχικά πει ότι το άνοιγμα των διοδίων θα...
είναι συμβολικό και θα διαρκέσει 40 λεπτά. Όταν όμως πέρασε το 40λεπτο οι αστυνομικοί αποφάσισαν προκειμένου να μη χαθούν άλλοι δασμοί να διατάξουν την εκτροπή των αυτοκινήτων.

Όταν οι σπουδαστές αντιλήφθηκαν ότι αστυνομικοί δεν επέτρεπαν στα αυτοκίνητα να ανεβαίνουν στη Γέφυρα και τα εξέτρεπαν για υποχρεωτικό πέρασμα από τα φέρυ-μποτ της πορθμειακής γραμμής, επικράτησε ένταση και αποφάσισαν να παρατείνουν τη διαμαρτυρία τους.

Τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρά εκατοντάδων μέτρων στα φέρυ-μποτ από την άρνηση της αστυνομίας Ακαρνανίας να αφήσει τα αυτοκίνητα να ανέβουν στη Γέφυρα ενώ η αστυνομία σύμφωνα με το patrastimes ενημερώνει τους οδηγούς ότι οι φοιτητές είναι εκείνοι που έχουν κλείσει την Γέφυρα.


Οι φοιτητές, που παραμένουν στη γέφυρα, η οποία είνα κλειστή διαμηνύουν πως δεν ευθύνονται αυτοί για την ταλαιπωρία των οδηγών, γι' αυτό άλλωστε άνοιξαν και τα διόδια.
newsit

Δεν Πληρώνω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου