Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής χτύπησε τον συγγενή του δολοφονημένου Σαχζάτ Λουκμάν!


Σύμφωνα με την ΚΕΕΡΦΑ Τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής χτύπησε τον συγγενή του δολοφονημένου Σαχζάτ Λουκμάν!
Συγκεκριμένα αναφέρει οτι:

Τον θείο του Σαχζάτ Λουκμάν, του δολοφονημένου εργαζόμενου σε λαϊκές στα Πετράλωνα από δύο νεοναζί της Χρυσής Αυγής , χτύπησε οργανωμένο τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής εκτελώντας  συμβόλαιο μετά από  συνεννόηση με άλλο  νεοναζί κάτοχο πάγκου στη Λαϊκή αγορά του Κολωνού.

Τη περασμένη Τετάρτη 3 Απρίλη ο νεοναζί  υλοποίησε τις απειλές που απεύθυνε επανειλημμένα κατά του Γουλάμ Χουσείν και επιτέθηκε στον ίδιο σέρνοντας τον έξω από τη Λαϊκή και παραδίδοντας τον σε διπλανό δρόμο στο τάγμα χρυσαυγιτών το οποίο τον γρονθοκόπησε και τον άφησε λιπόθυμο και αιμόφυρτο. Ο Χρ. είχε επιτεθεί ξανά στον Γουλάμ. Ο ίδιος τον είχε απειλήσει λέγοντας του ότι «είμαι Χρυσή Αυγή και θα διώξουμε  όλους τους βρωμομετανάστες από τη χώρα». Ο Γουλάμ πήγαινε στη λαϊκή και πούλαγε κουλούρια.
Οι υπεύθυνοι της Λαϊκής πήραν τη πρωτοβουλία και  κατήγγειλαν στο Τμήμα Ρατσιστικής Βίας της ΕΛΑΣ το περιστατικό. Σήμερα ο Γουλάμ  Χουσείν κατέθεσε μήνυση και αναγνώρισε τον δράστη. Δεν γνωρίζουμε αν έχει προσαχθεί ο δράστης και αν έχουν αναζητηθεί οι συνεργοί του.

Η Χρυσή Αυγή έχει επιλέξει πολλές φορές τις λαϊκές αγορές και τα πανηγύρια ως πεδίο ρατσιστικών επιθέσεων από τη Ραφήνα και το Μεσολόγγι μέχρι τη Καλλιθέα και το Κορυδαλλό. Είχαν στήσει μάλιστα καρτέρια θανάτου στη Λεωφόρο Ηρακλείου στην Αττική.

Αυτή η υπόθεση δείχνει που μπορεί να οδηγεί η ανοχή απέναντι στη δολοφονική δράση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής. Οι αρμόδιοι  της ΕΛΑΣ που αποσύνδεσαν την δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν από ρατσιστικά κίνητρα είναι ώρα να απολογηθούν για την συγκάλυψη του ρατσιστικού εγκλήματος των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής. Μη δημοσιοποιώντας τα πρόσωπα των δολοφόνων του Σαχζάτ Λουκμάν, αφήνουν στο απυρόβλητο τις συμμορίες των φασιστών  να συνεχίζουν ασύδοτες τις εγκληματικές τους δράσεις.

Οι βασικοί υπεύθυνοι γι αυτές τις δολοφονικές επιθέσεις δεν άλλοι από τον ίδιο τον αρχηγό της συμμορίας της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκο και τον Η.Κασσιδιάρη που οργανώνουν τα τάγματα εφόδου, τα διοικούν και τα κατευθύνουν στη δράση. Η θέση τους είναι στη φυλακή και πουθενά αλλού.

Τι περιμένει η συγκυβέρνηση  άραγε; Μερικούς νεκρούς μετανάστες για να εγκαταλείψει τη πολιτική του ρατσισμού και της συνεργασίας της ΕΛΑΣ με την Χρυσή Αυγή;

Καλούμε τα συνδικάτα, τις δημοτικές κινήσεις, τις κινήσεις υπεράσπισης δικαιωμάτων, τους φοιτητικούς συλλόγους, τα κόμματα της αριστεράς  να απαιτήσουμε όλοι μαζί να μπει τέλος στην ασύδοτη δολοφονική δράση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής πριν βρεθούμε μπροστά σε νεκρούς συνδικαλιστές, δημοκράτες,  αριστερούς η μετανάστες.

Στρουμφάκια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου