Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Η απύθμενη όπως η λίμνη πολιτική αλαζονεία του κου Πάγκαλου και οι εύλογες απορίες…

Ο κος Πάγκαλος μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ενεργή πολιτική ζωή του τόπου αλλά εξακολουθεί να απασχολεί κατά καιρούς την επικαιρότητα με αρνητικό πάντα πρόσιμο.
Σήμερα πρωταγωνίστησε δια της αντίδρασής του σε σχόλιο απλού πολίτη στη λίμνη της Βουλιαγμένη όταν αυτός είπε: «Δείτε το γαϊδούρι που έχει το θράσος να έρχεται και για μπάνιο», ο κος Πάγκαλος τον πλησίασε «με το μπουρνούζι του» και του ζήτησε να επαναλάβει.
Δε διαφωνώ ότι ο χαρακτηρισμός γαϊδούρι μπορεί να ενοχλεί τον κο Πάγκαλο μολονότι πρόκειται για

ένα ευλογημένο πλάσμα του Θεού πάνω στο οποίο κάθισε ο Ιδιος για να εισέλθει στα Ιεροσόλυμα.
Όμως που είναι η ανοχή του κου Πάγκαλου; Η υπομονή του; Η αναγνώρισή του ότι φέρει κι αυτός μερίδιο ευθύνης για το κατάντημα της χώρας καθώς υπήρξε βασικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ σε όλες σχεδόν τις κυβερνήσεις από το 1981; Το γερό στομάχι που επιβάλλεται να έχει ένας πολιτικός;
Αναρωτήθηκε άραγε ο κος Πάγκαλος τι μπορεί να έχει υποστεί ο εν λόγω συμπολίτης μας; Τι μπορεί να έχει στερηθεί; Μάλλον όχι. Απλά δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Άκουσε κάτι που είπε κάποιος και τον προκάλεσε να το επαναλάβει μπροστά του για να τον πάει στο τμήμα. Τελικά έκανε μήνυση;  Μήπως θα του ζητήσει και χρήματα; Ε έλεος! Έλεος! Αυτό πια λέγεται θράσος.
Ακόμη πιο προκλητική όμως η ΕΛΑΣ όπου έστειλε πέντε (!!!!!) περιπολικά και δύο μοτοσικλετιστές της ομάδας “ΔΙΑΣ” για να συλλάβουν τον …επικίνδυνο κακοποιό. Το διανοείστε; Πέντε περιπολικά και δύο μοτοσικλέτες;  Πάμε με τα καλά μας; Την ίδια ώρα βαρυποινίτες αποδρούν και καθαρίζουν νεαρά κορίτσια που συνέβη ακόμη να εργάζονται σε δύσκολες συνθήκες και να έχουν την απαίτηση να επιστρέφουν στο σπίτι τους σώες.
Ειλικρινά ντροπή κύριοι…
Tου Στρατή Μαζίδη από freepen, μοντάζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου