Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

Απελαύνουν μετανάστες αυτόπτες μαρτύρους του μακελειού της Μανωλάδας

Δεν είχαμε υιοθετήσει την καταγγελία που μας έκαναν μέλη της Κίνησης για τα δικαιώματα των Προσφύγων και μεταναστών Μεταναστριών  ο,τι η αστυνομία σπεύδει στο νοσοκομείο του Ρίου για να προσαγάγει τους τραυματισμένους μετανάστες του τσιφλικά της Μανωλάδας, για να εξαφανίσει τους αυτόπτες μάρτυρες του μακελειού που προκάλεσαν μπράβοι του τσιφλικά.

Γράφαμε τότε στην ανάρτησή μας:

«Αν όντως συμβαίνει αυτό το πράγμα και ο Καίσαρας Δένδιας διέταξε τους πραίτορες του καθεστώτος του να πράξουν αυτή την αναίσχυντη ενέργεια, με το πρόσχημα ότι κάποιοι απ’ τους τραυματισμένους μετανάστες βρίσκονται «παράνομα» στην χώρα μας τότε αδυνατούμε να σχολιάσουμε την ενέργεια του χωρίς να κινδυνεύουμε την ποινική μας δίωξη».

Ερχεται τώρα η βουλευτής του Σύριζα, Μαρία Κανελοπούλου να επιβεβαιώσει την μεθόδευση των κατασταλτικών μηχανισμών με προφανείς στόχους. Ολόκληρη η δήλωση της βουλευτής του Σύριζα: «Αυτή την ώρα, αφού έχουν συλλάβει τους μπαγκλαντεσιανούς εργάτες από το νοσοκομείο του Ρίο, που ορισμένοι από αυτούς βρίσκονται νοσηλευόμενοι μετά το μαφιόζικο μακελειό της Μανωλάδας, καθώς και άλλους ομοεθνείς τους, του προωθούν προς απέλαση λόγω έλλειψης νομιμοποιητικών της παραμονής τους στην Ελλάδα εγγράφων.  Ξεκάθαρος στόχος είναι να εκλείψουν οι μάρτυρες της απόπειρας μαζικής δολοφονίας εναντίον τους»

 
ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου