Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΑΤΖΙΔΩΝ-ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αποκαλύψεις που σοκάρουν έρχονται στο HOTDOC που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη. Σύμφωνα με πληροφορίες το σύνολο του περιοδικού ξεδιπλώνει ένα σχέδιο εξόντωσης αρχικώς ηθικής και στη συνέχεια φυσικής του Κώστα Βαξεβάνη και της ομάδας του περιοδικού.
Το σχέδιο ξεκίνησε με την δημοσιοποίηση πλαστής απόδειξης που εμφάνιζε τον εκδότη του HOTDOC ως έμμισθο της ΕΥΠ. Στη συνέχεια όταν αυτό απέτυχε ενεργοποιήθηκε σχέδιο δολοφονίας με πληρωμένους πιστολέρο από τα Σκόπια. Η αποκάλυψη του σχεδίου στο περιοδικό περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές του σχεδίου, έγγραφα και ηχογραφημένες συνομιλίες.
Ως εντολέας αυτού του σχεδίου φέρεται τραπεζίτης, ενώ η ομάδα που ανέλαβε να το υλοποιήσει περιλαμβάνει υπόδικούς πράκτορες της ΕΥΠ και ποινικούς. Η ίδια ομάδα είχε αναλάβει την συκοφάντηση του υποψήφιου βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Χήτο με αντίστοιχη πλαστή απόδειξη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος. Ανάλογα πλαστά έγγραφα είχαν δημιουργηθεί και για άλλους δημοσιογράφους που με δημοσιεύματά τους ήταν εχθρικοί είτε προς τον τραπεζίτη, είτε προς τους πράκτορες για τις ποινικές τους υποθέσεις. Στο στόχαστρο είχε τεθεί και βασικός μάρτυρας σε υπόθεση του τραπεζίτη.
Ενδιαφέρον όμως στην υπόθεση είναι ότι τα πλαστογραφημένα έγγραφα παραδόθηκαν για αξιοποίηση από τη συγκεκριμένη ομάδα και σε πολιτικά πρόσωπα και μάλιστα και σε συμβούλους του Αντώνη Σαμαρά. Επιδείχθηκαν μάλιστα σε ξένους δημοσιογράφους την εποχή που έφτασαν στην Ελλάδα για να καλύψουν το θέμα της δίωξης που είχε ασκηθεί εναντίον του Βαξεβάνη για τη Λίστα Λαγκάρντ.
Η υπόθεση επειδή αποτελεί πλέον αντικείμενο δικογραφίας έχει διαρρεύσει και είναι ο λόγος, απ’ ότι φαίνεται της συστηματικής επίθεσης σε όλα τα μέτωπα απέναντι στο Βαξεβάνη. Η συνέχεια θα έχει πολύ ενδιαφέρον και κλάμα!
http://apokalypseis.com/?p=2561

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΕΖΑ TV
....

-Αναφορικά με την πλάστη επιταγή της ΕΥΠ και τα χρήματα που δήθεν εισπράξατε απο την υπηρεσία ,ήθελαν να στείλουν κάποιο μήνυμα και σε εσάς;




-Όχι,αυτό δεν ήταν κάποιο μήνυμα. Αυτό ήταν ξεκάθαρη προσπάθεια αποκαθήλωσης .Ισχύει αυτό που έλεγε ο μέγας της προπαγάνδας. Συκοφαντείς συκοφαντείς και στο τέλος κάτι θα μείνει .Δεν ξέρει η γιαγιά για παράδειγμα που το διαβάζει αυτό,πως είναι εμφανώς πλαστό για διάφορους λόγους.
Εκείνη την περίοδο είχα γράψει ενα άρθρο στο οποίο έλεγα,πως στην αρχή βγαίνει αυτό,μετά βγαίνει κάτι άλλο και μετά σε εκτελεί κάποιος στο δρόμο και όλα αυτά μετά δένουν σαν να είναι ένα παρελθόν κρυφό ...Δεν απαραίτητα για να συκοφαντήσουν. Μπορεί να είναι πράγματα τα οποία να θέλουν να δικαιολογήσουν μια εγκληματική πράξη εναντίον σου στο μέλλον.
Για να πέσει μετά και μια προκήρυξη απο την “Σέχτα του Αγανακτισμένου πχ Μιχάλη” ή απο την “Σεχτα 3 πουλάκια κάθονταν” που θα λέει πως έγινε επειδή είχε σχέσεις με μυστικές υπηρεσίες κτλ και θα πάει μετά στο μυαλό του άλλου πως γι'αυτο τον λόγο είχε βγει τότε η απόδειξη.
Και όπως ξέρεις οι νεκροί δεν μιλάνε για να τα αναιρέσουν αυτα.
Παρακράτος. Πρόκειται για παρακράτος.

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ HOT DOC ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ...
ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου