Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Έρευνες σε σπίτια και συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική

1887925_534_355.jpgΑπό χθες το βράδυ έχει ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που περιλαμβάνει κατ'οίκον έρευνες σε σπίτια, προσαγωγές και μία σύλληψη μέχρι αυτή τη στιγμή. Στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ βρίσκονται Τούρκοι πολιτικοί πρόσφυγες, γνωστοί για την πολιτική τους δράση, που δεν έχουν απασχολήσει ξανά τις αρχές.
Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται έρευνα σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι προσαγωγές ανέρχονται σε 5. Μεταξύ των προσαχθέντων είναι ο Νεβζάτ Καλαιτσί‏, που έχει ταλαιπωρηθεί και στο παρελθον από τις αστυνομικές αρχές, καθώς και ο Χασάν Κοζάρ (Τσετιν), που είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία της Θεσαλονίκης. Παράλληλα σε λίγη ώρα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα η γυναίκα που συνελήφθη χθες το βράδυ, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να προκύπουν στοιχεία εις βάρος της για συμμετοχή σε εγκληματικές πράξεις.
Η έρευνα διεξάγεται σε συνέχεια επιχειρήσεων του παρελθόντος που αφορούσαν έκρηξη βόμβας στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, με έναν Τούρκο νεκρό.
update: Ελεύθεροι οι 6 προσαχθέντες Τούρκοι πολιτικοί πρόσφυγες. Προφυλακίστηκε αφού πέρασε από Εισαγγελέα η Γκενούλ Γιλμάζ.

 alterthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου