Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ο Αντώνης Σαμαράς άλλαξε

Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα λιτότητας και πως η χώρα μοιάζει με ασθενή που βγήκε από την εντατική. Χαριτολογώντας, ο Αντώνης Σαμαράς είπε πως η χώρα μοιάζει με τον ίδιο στο εξώφυλλο του Unfollow, και τα γιουσουφάκια του ξέσπασαν σε γέλια. Κανείς δεν θυμάται πόσες φορές ο Αντώνης Σαμαράς έχει δηλώσει πως δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα λιτότητας. Και βέβαια, υπάρχουν συνέχεια νέα μέτρα λιτότητας.
Γενικά, οι δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά δεν έχουν απολύτως καμία σημασία. Τα τρία τελευταία χρόνια, ο Σαμαράς έχει εκφράσει όλες τις απόψεις και τις ακριβώς αντίθετες, ενώ έχει υλοποιήσει αυτά που κατηγορούσε με μένος, με αποτέλεσμα κάποιοι κακοήθεις να τον θεωρούν ψεύτη.
Αυτή τη φορά, όμως, υπάρχει μια διαφορά. Ο Αντώνης Σαμαράς εννοεί αυτά που λέει.
Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως είχε πάλι συνομιλία με τον Θεό, ο οποίος του είπε πως διάβασε το άρθρο του Unfollow για τα βασανιστήρια και πως θα τον τιμωρήσει γιατί είναι αμαρτωλός.
Επίσης, ο Αντώνης Σαμαράς αποκάλυψε πως είδε στον ύπνο του την Παναγία να τον κυνηγάει στη Συγγρού με το Unfollow στο ένα χέρι και το τσεκούρι του Βορίδη στο άλλο.
Το εξώφυλλο του Unfollow και το άρθρο που το συνοδεύει άλλαξαν τον Αντώνη Σαμαρά και τον έφεραν πάλι στον δρόμο του Θεού.
Η έγκριτη δημοσιογραφία έσωσε έναν αμαρτωλό.

(Είναι υπέροχο πως, μόλις ο Αντώνης Σαμαράς αποσυρθεί από την πολιτική, όλοι θα τον θυμούνται όπως είναι στο εξώφυλλο του Unfollow που κυκλοφορεί.)

(Μια που αναφέρθηκα στον Αντώνη Σαμαρά, εντελώς τυχαία θυμήθηκα πως σήμερα αναβλήθηκε για έβδομη φορά η δίκη της Aegean Oil για λαθρεμπορία πετρελαίου και πλαστογραφία σε βαθμό κακουργήματος. Θα σας ενημερώσω και για την επόμενη αναβολή.)

Πιτσιρίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου