Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

Πληρώνεται ακόμη ο Κορκονέας απο την αστυνομία


Πληρώνεται ακόμη από το ελληνικό δημόσιο ο ειδικός φρουρός που δολοφόνησε τον 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Σύμφωνα με αποκάλυψη του Έθνους της Κυριακής, ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, που έχει καταδικαστεί σε ισόβια ανήκει στις περιπτώσεις δημοσίων υπαλλήλων που εισπράττουν μέρος των αποδοχών τους κάθε μήνα, παρά τον εγκλεισμό τους στη φυλακή.
Σύμφωνα με το ant1online.gr, η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι το Πειθαρχικό Συμβούλιο έχει συγκληθεί πέντε φορές, ο δικηγόρος του Κορκονέα ωστόσο επικαλείται αδυναμία να παρευρεθεί.

Έτσι, ακόμη και σήμερα ο ειδικός φρουρός εξακολουθεί να βρίσκεται εγγεγραμμένος στους καταλόγους προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και να μισθοδοτείται με το 30% των αποδοχών του. Το ίδιο σύμβαίνει και με τον συγκατηγορούμενό του στην υπόθεση και επίσης καταδικασθέντα, Βασίλη Σαραλιώτη.
«Υπάρχει ένας κυρίαρχος παράγοντας που αποτελεί τον καταλύτη σε όλες αυτές τις περιπτώσεις» αναφέρει σχετικά με το θέμα, ο Βασίλης Ντούμας, Πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, μιλώντας στον ANT1, «η δικαιοσύνη. Η ποινική δικαιοσύνη κυρίως και μετά η πειθαρχική δικαιοσύνη. Αν επισπευσθούν οι διαδικασίες απόδοσης δικαιοσύνης θα σταματήσει και κάθε είδους κοινωνική ενδεχόμενη δυσαρέσκεια».
Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του ANT1

Δεν Πληρώνω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου