Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

Η χούντα του κεφάλαιου δείχνει τα δόντια της: Καταδικάστηκαν οι 3 συνδικαλιστές των Ο.Τ.Α.

Γράφει ο kokkiniotis
adamopoulos-300x300Σε έξι μήνες φυλάκιση καταδικάστηκαν σήμερα Παρασκευή 29/3 οι τρεις εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. που δικάζονταν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.
Πρόκειται για τον Νίκο Αδαμόπουλο, μέλος της Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΟΤΑ και πρόεδρο του σωματείου της Νέας Ιωνίας, την Κική Καραγιώργου, πρόεδρο του σωματείου του Νέου Ηρακλείου και πρώην μέλος της Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΟΤΑ και τον Νίκο Μαυρουδή, συνδικαλιστή εκλεγμένο στο υπηρεσιακό συμβούλιο.
otaΟι τρεις εργαζόμενοι δικάζονταν με κατασκευασμένες κατηγορίες για τη συμμετοχή τους στον αγώνα των εργαζομένων του Δήμου Νέου Ηρακλείου.
Παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν μάρτυρες κατηγορίας (!), το δικαστήριο έσπευσε να τους καταδικάσει μέσα στο γενικότερο ‘κυνήγι μαγισσών’ των αγωνιστών εργαζομένων που έχει επιβάλει η τρόικα και το μαύρο μέτωπο κεφάλαιου – κυβέρνησης – Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΔΝΤ.
Αυτό που πρέπει να σημειωθεί, είναι ότι με βάση τον πρόσφατο νόμο της τρικομματικής χούντας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, η σημερινή καταδίκη των τριών αγωνιστών ανοίγει το δρόμο της αργίας και της απόλυσης.
Φυσικά το εργατικό κίνημα δεν πρέπει να αφήσει αναπάντητη τη σημερινή προκλητική απόφαση.
Οι υποβολείς της να πάρουν την απάντηση στους δρόμους του αγώνα!

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου