Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

"Πόλεμος" στις Σκουριές! -Τραυματισμός 15χρονου

Τραυματισμός 15χρονου από κάλυκα δακρυγόνου!enikos.gr

Ένταση με επεισόδια, προσαγωγές, δακρυγόνα και φωτιές στην πλατεία του χωριού στις Σκουριές. Το σκηνικό είναι πολεμικό και η κατάσταση είναι εκτός ορίων, ειδικά μετά τις καταγγελίες για ρίψη δακρυγόνων και στο σχολείο.

Η αστυνομία για να διαλύσει τους κατοίκους του χωριού, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το αστυνομικό τμήμα, διαμαρτυρόμενοι για προσαγωγές ατόμων, ύποπτων κατά την αστυνομία για την επίθεση στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός, προέβη σε χρήση δακρυγόνων.
Οι κάτοικοι μεταφέρθηκαν στην πλατεία, όπου άναψαν φωτιές σε λάστιχα.

Υπάρχουν καταγγελίες ότι από τα δακρυγόνα αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα μαθητές, το σχολείο των οποίων είναι πολύ κοντά στο αστυνομικό τμήμα.

Η κατάσταση είναι έκρυθμη από το πρωί, καθώς, υπήρξαν πληροφορίες για πέντε προαγωγές κατοίκων της Ιερισσού και της Μεγάλης Παναγιάς, ως ύποπτων για την επίθεση στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός.

Τώρα - Σκουριές: Τραυματισμός 15χρονου από κάλυκα δακρυγόνου
Τρία άτομα έχουν μεταφερθεί στο Περιφερειακό Ιατρείο Ιερισσού, όπως επιβεβαίωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπρόσωπος του Κέντρου Υγείας Παλαιοχωρίου.
Σύμφωνα, άλλωστε, με τον εκπρόσωπο του Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων, Τόλη Παπαγεωργίου, έγινε γνωστό ότι τραυματίστηκε ένα 15χρονο αγόρι από κάλυκα δακρυγόνου που έπεσε στο κεφάλι του κατά τη διάρκεια ρίψης δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις στο σχολείο της Ιερισσού.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου