Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

ΤΡΑΓΑΝΑ: Σεπτέμβριος 2012
Με προκαταρκτική ανάκριση προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους της Τραγάνας οι διωκτικές αρχές για κατάληψη διοδίων του κόμβου και της δημοτικής οδού που έκαναν τον Σεπτέμβριο του 2012. Τόρε οι κάτοικοι της Τραγάνας κατέβηκαν στο δρόμο, διαμαρτυρόμενοι για τα διόδια και τα φορτήγα που διαπερνούν το χωριό λόγω διοδίων, βάζοντας σε κίνδυνο τους κατοίκους. Οι κάτοικοι αντιδρούν με λαική συνέλευση την Πέμπτη,  7/2 και 7μμ στο ΚΑΠΗ Τραγάνας προκειμένου να αποφασίσουν  κινητοποιήσεις.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, που από την αρχή του κινήματος ενάντια στα διόδια, συμπορεύτηκε με τους πολίτες της Τραγάνας  δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του. Απαιτούμε το σταμάτημα κάθε δίωξης ενάντια στους κατοίκους. Στις δεκάδες πολιτικές διώξεις, φρονηματικού και τρομοκρατικού χαρακτήρα που έχει δεχτεί του Κίνημα μας, έρχεται να προστεθεί και αυτή η νέα δίωξη.
Θα είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά μέχρι την οριστική κατάργηση όλων των διοδίων. Μέχρι να ανατρέψουμε όλους αυτούς τους μεγαλοεργολάβους και το πολιτικό υπηρετικό προσωπικό τους που καταδυναστεύουν τις ζωές μας.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου