Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Απαγόρευσαν την είσοδο δημοσιογράφων στα δικαστήριαΜόνο στη χούντα του Παπαδόπουλου και στην κυβέρνηση Σαμαρά γίνονται αυτά.
Δήλωση του προέδρου της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρη Τρίμη, για την πρωτοφανή απαγόρευση εισόδου δημοσιογράφων στα δικαστήρια της Ευελπίδων, δημοσίευσε το Left.gr. Όπως αναφέρει, δημοσιογράφοι, αν και δείχνουν τις ταυτότητές του, τις δημοσιογραφικές, στην είσοδο των δικαστηρίων της Ευελπίδων, δεν μπορούν να εισέλθουν στο χώρο, όπου έχουν μεταφερθεί συλληφθέντες από την ανακατάληψη της Βίλλας Αμαλίας για να περάσουν από ανακριτή. Για την πρωτοφανή αυτή απαγόρευση ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δημ. Τρίμης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ως πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, καταγγέλλω της πρωτοφανή απαγόρευση εισόδου των δημοσιογράφων στα δικαστήρια της Ευελπίδων, που ακυρώνει ουσιαστικά την άσκηση του λειτουργήματός τους.
Οι κυβερνητικές αρχές που χρησιμοποιούν τέτοιες ακραίες αυταρχικές μεθόδους κατά της ελευθερίας του Τύπου και των δικαιωμάτων των πολιτών θα βρουν όλους τους δημοσιογράφους και τις δημοκρατικές δυνάμεις απέναντί τους.»

Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου