Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Επίθεση με ρόπαλα κατά Πακιστανών στη Λάρισα

Επίθεση με ρόπαλα κατά Πακιστανών στη Λάρισα

Επίθεση σε στέκι μεταναστών και συγκεκριμένα σε «μίνι μάρκετ» επί της συμβολής των οδών Αιόλου και Σεφέρη, έκανε χθες στις 8.30 το βράδυ, ομάδα 15 έως 20 περίπου νεαρών ανδρών, μεταξύ των οποίων, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι και μαθητές.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο, οι δράστες της επίθεσης φορώντας μπουφάν, κρατώντας ξύλινα ρόπαλα και φωνάζοντας ρατσιστικά συνθήματα όρμησαν μαινόμενοι κατά της παρέας των Πακιστανών.
Ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από αυτούς, ο οποίος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου οι γιατροί του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και του έκαναν ράμματα.
Στον τόπο της συμπλοκής έσπευσαν αστυνομικοί της Α.Δ. Λάρισας και συνέλαβαν συνολικά 11 άτομα. Στην Αστυνομική Διεύθυνση κλήθηκαν επίσης και αλλοδαποί προκειμένου να γίνει αναγνώριση των δραστών της επίθεσης.
Μόλις το τραγικό περιστατικό έγινε γνωστό συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης προς συμπαράσταση των θυμάτων αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και μέλη της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας.
Η προανάκριση διήρκησε ως αργά το βράδυ, ενώ μέσα στη μέρα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.

gr.news 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου