Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Πορεία Σάββατο 12/01, Προπύλαια, 12:00

Η τρικομματική μνημονιακή κυβέρνηση, με τις ακροδεξιές πολιτικές, τα φασιστικά δεκανίκια της και τους έμμισθους κονδυλοφόρους, επιτίθεται λυσσαλέα στο κοινωνικό και πολιτικό κομμάτι που αρνείται να παραδοθεί και να υποκύψει στην απειλή του ολοκληρωτικού μονοδρόμου της φτώχειας, της υποταγής και του κοινωνικού κανιβαλισμού. Αυτός δεν είναι άλλος από τον κόσμο της αυτο-οργάνωσης, της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας, της αντίστασης και του αγώνα. 

Η κρατική κατασταλτική μηχανή δεν στοχεύει μόνο εκεί. Αφού έχει σαρώσει εργασιακά και πολιτικά κεκτημένα και έχει σκορπίσει τον φόβο και την κρατική τρομοκρατία, έχει ως τελικό σκοπό την καθυπόταξη της κοινωνικής πλειοψηφίας. Την πάταξη κάθε κοινωνικής αντίστασης και κάθε ενάντιας φωνής. Από την Κερατέα μέχρι τη Χαλκιδική, από την Χαλυβουργία μέχρι τους μεταλλεργάτες της Σκαραμαγκά, από τον "Ξένιο Δία" μέχρι τις καταλήψεις, το καθεστώς έκτακτης ανάγκης είναι πανταχού παρόν και επιχειρεί να επιβάλλει, μέσω της ιδεολογικής και φυσικής καταστολής, την απόλυτη σιωπή. 
Λογαριάζει λάθος όμως. Δεν μπορεί να νικήσει αυτό που δεν μπορεί να κατανοήσει. Οι κραυγές από τη Βίλα Αμαλίας, το στέκι Xanadu στην Ξάνθη, την κατάληψη Σκαραμαγκά και την ΑΣΣΟΕ θα αποτελέσουν την απαρχή της ήττας τους. Θα είναι το βουερό ποτάμι που θα περάσει από πάνω τους. Η ηττοπάθεια που επιδιώκουν έχει ήδη μετατραπεί σε χαμόγελα Αγώνα. 
Το απέδειξαν οι υψωμένες γροθιές ελευθερίας μέσα από τις κλούβες τους, μπροστά στα πάνοπλα ΕΚΑΜ τους. 
Όλοι αύριο 12/01 στην Πορεία Αλληλεγγύης και Αγώνα! 
Συγκέντρωση Προπύλαια, 12:00 το μεσημέρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου