Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

Να τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες της εξουσίας, ξεκινώντας από την ΔΕΗ που κλέβει τις ζωές μας.

Να τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες που μας κυβερνούν. Όλοι μαζί θα είμαστε ανίκητοι.


Κι όταν λέμε όλοι μαζί εννοούμε, τα πάντα όλα ακόμη και τα αδεσποτάκια στους δρόμους πρέπει να ξεσηκωθούν κόντρα στους ξιπασμένους της εξουσίας.


Όταν λέμε όλοι μαζί εννοούμε ακόμη και τους βολεμένους ως τώρα δικαστές και εισαγγελείς που βλέπουν να πετσοκόβονται οι παχυλές αμοιβές τους.Πρέπει να τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες όπως έγινε με την απόφαση του δικαστηρίου που βγάζει παράνομο το χαράτσι της ΔΕΗ. Αν ενωθούμε όλοι μαζί θα τους ξεπατώσουμε, θα τους κυνηγήσουμε και θα τους πετάξουμε στη θάλασσα.Θα τους αναγκάσουμε να ψάχνουν ελικόπτερα, πατίνια, τρίκυκλα, φουσκωτά, αεροπλάνα και βαπόρια για να εγκαταλείψουν την χώρα.

Ας γίνουμε κινούμενη άμμος που θα τους παρασύρει στη δίνη της και θα τους κατασπαράξει.Πρόκειται για αξιοθρήνητα ανθρωπάκια που αισθάνονται ασφάλεια επειδή βρίσκονται σε φρουρούμενα γραφεία και κυκλοφορούν με κρατικές λομουζίνες.Μόνο που έχουν ήδη αρχίσει να τρέμουν.Πλησιάζει η ώρα που η μεγάλη κουφόβραση θα γίνει σιωπηλή βία που όταν ξεσπάσει θα σαρώσει τα πάντα.Αντισταθείτε, η ώρα της μεγάλης νίκης πλησιάζει.Μια νίκη που θα είναι νίκη  όλων μας, πέρα και πάνω από κόμματα. Πλησιάζει η ώρα να σαρωθούν τα  ανθρωπάκια της εξουσίας, κάτι ανδρείκελα που υποδύονται τους τεχνοκράτες. Μικρή χώρα η Ελλάδα, γνωριζόμαστε...

Κουρδιστό Πορτοκάλι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου