Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

«Αυτά που υπέγραψα δεν τα έγραψα εγώ, άλλοι τα γράψανε»

Ποια Δικαιοσύνη; Η Δικαιοσύνη και κάθε έννοια δικαίου έχει πάρει τα βουνά από τούτη τη χώρα. Και χωρίς Δικαιοσύνη ούτε Δημοκρατία υπάρχει, ούτε κοινωνική συνοχή, ούτε τίποτα που να κρατά όρθια μια χώρα.
Η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, θεωρώντας ότι κακώς οι συνάδελφοί της τον αθώωσαν πρωτοδίκως.
Την ίδια μέρα ο Υπουργός της Δικαιοσύνης ομολογεί δημοσίως ότι «παριστάνει» τον Υπουργό, ότι δηλαδή είναι μια μαριονέτα στη θέση αυτή, ότι ψήφισε στη Βουλή πριν από μερικές μέρες θετικά για τα μέτρα του μνημονίου «με το μαχαίρι στο λαιμό, μέτρα που δεν τα έγραψε αυτός αλλά άλλοι τα γράψανε» και κανένας εισαγγελέας δε συγκινήθηκε.
Πού έχουνε πάει οι δικαστές στην Ελλάδα, διακοπές;
Φταίει έπειτα ο Παναγούλης να προειδοποιεί για Λαϊκά Δικαστήρια;
Κύριοι δικαστές, μην αφήσετε τους πολίτες να κάνουν τη δική σας δουλειά. Προστατέψτε το Σύνταγμα, όσο είναι ακόμα καιρός. Μην επιτρέπετε να το σέρνουν στη λάσπη.
Πού χάθηκε η περηφάνια και ο αυτοσεβασμός από τούτη τη χώρα;
Δείτε αυτό το ανθρωπάκι, το λειψό δείγμα πολιτικού ανδρός, τι δηλώνει:



Από: Άνεμος
Οι δηλώσεις αυτές του Ρουπακιώτη είναι ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, με την ποινική έννοια του όρου, δηλ. για παράβαση του άρθρου ΠΚ 134.
Οι δηλώσεις του συνιστούν ομολογία κατάλυσης της Λαϊκής Εξουσίας (Συντ.1) η οποία συνιστά το ΘΕΜΕΛΕΙΟ της Δημοκρατίας και του Συντάγματος, κι εκφράζεται με την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Νομοθετικής Εξουσίας, δηλ. της Βουλής. «Τα μέτρα που ψήφισα τα ψήφισα με το μαχαίρι στο λαιμό!!!», «τα μέτρα αυτά δεν τα έγραψα εγώ αλλά άλλοι (η τρόικα)»  και «υπάρχει ένας υπουργός που να μην υπέγραψε μέτρα που έγραψαν άλλοι;....
ΜΕΙΖΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: O YΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.

Οι δηλώσεις αυτές είναι λόγος όχι μόνο παραίτησης του Ρουπακιώτη, όχι μόνο της Κυβέρνησης, αλλά και ανάγκη άμεσης σύγκλισης της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου για την ωμή κατάλυση θεμελιωδών αρχών του Συντάγματος, ενώ τα κόμματα θα πρέπει να ενεργοποιήσουν άμεσα την μήνυσή μου για Εσχάτη Προδοσία που συγκαλύπτεται στην Βουλή!
Ο Προδότης αυτός, πρέπει να παραιτηθεί άμεσα, μαζί με την Προδοτική Κυβέρνηση.

Ο λόγος στην Αντιπολίτευση και κυρίως στον Λαό πλέον.
Οι Προδοτικές Συνειδήσεις, σαν τον Ρουπακιώτη, δεν έχουν θέση στην Ελλάδα...δεν είναι Έλληνες
Δημ Αντωνίου
ΠHΓH

Ανατολικά της Εδέμ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου