Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Πάτρα: Καθηγήτρια αποκαλεί στο Facebook «ανεγκέφαλους κάφρους» μαθητές

Αλήθεια τι μεγάλο κενό φαιάς εγκεφαλικής ουσίας θα έχουν τέτοιοι εκπαιδευτικοί που αντί να χτυπούν τον γάιδαρο (κυβέρνηση και εκπαιδευτικό σύστημα)χτυπούν το σαμάρι (μαθητές)
 
Η καταγγελία εστάλη στο thebest.gr ανωνύμως.
Αποστολέας φαίνεται ότι είναι μαθητής σχολείου της Πάτρας.
Σύμφωνα με την καταγγελία, μια καθηγήτρια του σχολείου, που τελεί υπό κατάληψη, επιτέθηκε με ιδιαίτερη σφοδρότητα στους μαθητές που προχωρούν σε καταλήψεις μέσω του facebook.
Στο μήνυμα της, έγραψε:... «Νιώθω φοβερά οργισμένη και προσβεβλημένη όταν το σχολείο μου καταλαμβάνεται από ανεγκέφαλους κάφρους – μόνο θεωρητικά ονομάζονται μαθητές- που άλλο στόχο δεν έχουν παρά να καταστρατηγήσουν την συνταγματική ελευθερία και το δικαίωμα του ατόμου για Εκπαίδευση...
 Έτσι δοξάζουν την ιδιωτική Εκπαίδευση, για τους πλουσίους μόνον, μικραίνουν τις δυνατότητες των παιδιών με μικρή οικονομική επιφάνεια να μορφωθούν και ασφαλώς πλουτίζουν τα Φροντιστήρια!
Όταν κλείνουν τα σχολεία ανοίγουν οι Φυλακές αλλά αυτό είναι αδύνατο το κάφρικο μυαλό τους να το καταλάβει! Το αφειρώνω στους μαθητές που έκαναν κατάληψη σήμερα στο σχολείο μου»

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/240237/patra-kathigitria-apokalei-sto-facebook-anegkefaloys-kafroys-mathites?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed&fb_source=message 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου