Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Φούρκα: Επίθεση χρυσαυγιτών σε μέλος του ΚΚΕ Χαλκιδικής

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χαλκιδικής καταγγέλλει την επίθεση με απειλές και βρισιές από μέλη της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Χαλκιδικής Νίκο Ρήγο, του μέλους του ΚΚΕ Σάββα Τσακμακίδη, το μεσημέρι της Κυριακής στη Φούρκα Χαλκιδικής.

Το περιστατικό συνέβη με αφορμή τον άγριο ξυλοδαρμό μετανάστη απ’ τα φασιστοειδή στην παραλία της Φούρκας. 
Οι Χρυσαυγίτες ενοχλήθηκαν από τη στάση του συντρόφου και άλλων παραβρισκόμενων που σταμάτησαν διαμαρτυρόμενοι τη δολοφονική επίθεση.
Ευθύνη έχει το Αστυνομικό Τμήμα που έδειξε ανοχή που αντί να συλλάβει τους Χρυσαυγίτες, προσήγαγε στο τμήμα το μετανάστη.
Οι οπαδοί του ναζισμού ενοχλημένοι από τη στάση του συντρόφου Σάββα Τσακμακίδη επιδόθηκαν σε απειλές, με αποκορύφωμα χθες το μεσημέρι, που απείλησαν για τη ζωή τη δική του και της οικογένειας του.
Καλούμε το λαό της περιοχής μας να βγάλει συμπεράσματα για το χαραχτήρα αυτού του νεοναζιστικού μορφώματος.
Η Ν.Ε. Χαλκιδικής του ΚΚΕ προειδοποιεί πως οι απειλές και οι προπηλακισμοί από τους απόγονους του Χίτλερ, θα πάρουν την απάντηση τους. Τα φασιστοειδή που σήμερα βάζουν στόχο τους μετανάστες, τους κομμουνιστές, ετοιμάζονται να χρησιμοποιηθούν απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό. Το κίνημα μπορεί και θα τσακίσει κάθε τέτοια προσπάθεια. Ούτε η κρατική καταστολή, ούτε οι μηχανισμοί κράτους και παρακράτους μπορούν να σταματήσουν τον αγωνιζόμενο λαό.
Αυτοί που παίρνουν το ψωμί από το στόμα του πεινασμένου, θέλουν και βουλωμένο το στόμα του. Δε θα τους περάσει.
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου