Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ-ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΗΘΟΥΝ»


Σαδιστική συμπεριφορά διοικητή εις βάρος στρατιωτών και μονίμων στελεχών καταγγέλλεται στη 32 Μοίρα πυροβολικού.
Γράφει το στέλεχος -όχι στρατιώτης- που κάνει τη καταγγελία:
"Θα ήθελα να καταγγείλω ένα γεγονός που έγινε σήμερα 24 Σεπτεμβρίου2012 στη 32 Μοίρα πυροβολικού που ανήκει στην Ταξιαρχία Πεζοναυτών, στο Μπουγά στη Λάρισα. Η μονάδα πήγε σήμερα στο πεδίο βολής του Βόλου για 3ημερο βολών. Είναι από το πρωί εκεί και δεν έχει υπάρξει καμιά απολύτως μέριμνα για φαγητό. Είναι νηστικοί από το... πρωί και δεν έχουν ούτε νερό καθώς τα λίγα μπουκαλάκια με νερό που είχαν σε μια καναδέζα, έχουν τελειώσει από τις 12 το μεσημέρι και δεν τους έχουν ξαναπάει άλλα. Η ώρα έχει φτάσει 19:30 και η μονάδα δεν έχει γυρίσει ακόμη μέσα στο στρατόπεδο, χωρίς να είναι καθολική και χωρίς φυσικά να υπάρχει κάτι σαν υπερωρίες.
Οι στρατιώτες είναι σε άσχημη κατάσταση καθώς είναι εντελώς νηστικοί και από το πρωί στο πεδίο βολής..
Τα στελέχη ΔΕΝ πήρανε σήμερα απαλλαγές(όσοι είχαν σαββατοκύριακο υπηρεσία) κάτι το οποίο βάση υπουργικής απόφασης δεν επιτρέπεται. Επίσης ο δκτης τους είπε ότι με δική του απόφαση ούτε αύριο 25 Σεπτεμβρίου 2012 θα πάρουν απαλλαγές όσοι έχουν σήμερα υπηρεσία 24/σεπ/2012. 
Η μεταχείριση και των στρατιωτών καθώς και των στελεχών μόνο απαράδεκτη μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς είναι άνθρωποι και δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία ότι επειδή είναι στις Ειδικές Δυνάμεις, δεν έχουν ανάγκη έστω από ένα μπουκαλάκι νερό η μια μπουκιά φαγητό όλη την ημέρα..
Και φυσικά όσα στελέχη είναι εν υπηρεσία σήμερα και αύριο θα τους κοπούν οι απαλλαγές και θα κάτσουν όλη την ημέρα καθώς έχει καθολική αύριο μέχρι τις 12.00 το βράδυ, θα πρέπει μετά να οδηγήσουν για να πάνε στα σπίτια τους.
Δυστυχώς κάνω ανώνυμα την καταγγελία καθώς στο καθεστώς που ζούμε δεν τολμάμε να μιλήσουμε επώνυμα..
παρακαλώ για τις ενέργειες σας". 
Μήπως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Παναγιωτόπουλος και το ΓΕΣ πρέπει να μαζέψουν το διοικητή;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου